Anders And repræsenterer Andeby i Eurovision

Eurovision Song Contest får nu en deltager fra Andeby. I hvert fald hvis man tror på det, der står i Anders And-bladene.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Anders And & Co. udkommer torsdag 8. maj, er det med en 12 sider lang historie her fra København - og det er selveste Anders And, der stiller op til det store show i B&W Hallerne.

Vejen til Eurovision-succes viser sig dog at være lang for den stædige and. Han bliver indlogeret på det fornemme Hotel Dingletær og kommer også både til Zoologisk Have og på Rigshospitalet.

»Det er et både nervepirrende og stærkt underholdende drama, som vi kan præsentere i dette særlige nummer af Anders And-bladet,« fortæller produktchef hos Egmont Kids Media, Anton Kragh Lauritzen.

»Samtidig er der en virkelig fin fornemmelse af vores hovedstad i historien. Vi er glade for og stolte over at kunne bidrage til Eurovision-festlighederne med en helt forrygende fortælling, hvor der, i bogstaveligste forstand, bliver spillet på alle tangenterne!«

Det er ikke første gang, Anders And og alle de andre besøger Danmark. Tilbage i 2010 udkom »Turen går til Danmark«, hvor Anders og hans tre nevøer blandt andet møder Dronningen og vores daværende statsminister, som i den anledning blev omdøbt til det Andeby-klingende navn Lars Grynte Grismussen.

Historien om Anders Ands Eurovision-eventyr er skrevet af den rutinerede, danske Anders And-forfatter Sune Troelstrup.