Amerikansk barnestjerne anholdt med marihuana

Sangeren Aaron Carter er blevet anholdt for besiddelse af marihuana i den amerikanske stat Georgia.

Sangeren Aaron Carter blev et kendt ansigt, da han var bare ni år gammel. Reuters/Mario Anzuoni/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Sangeren Aaron Carter, der allerede som niårig blev et kendt ansigt, blev anholdt af politiet i den amerikanske stat Georgia lørdag.«

Det bekræfter en talsmand for politiet i Habersham County over for amerikanske ABC News.

Den tidligere barnestjerne er ifølge talsmanden blevet anholdt for besiddelse af mindre end en ounce (28,35 gram, red.) marihuana og "stofrelaterede objekter" samt for at nægte at få foretaget en test, der kunne vise, om sangeren var påvirket under kørslen.

Aaron Carter, der er lillebror til boyband-stjernen Nick Carter, turnerer i øjeblikket rundt i USA, og lørdag aften skulle han have optrådt i Kansas City, Missouri.

På det sociale medie Twitter fortalte Aaron Carter lørdag sine fans, at det alligevel ikke var muligt for ham at dukke op til koncerten.

»På grund af transportproblemer kan Aaron ikke nå sin optræden i aften i Kansas City. Han lover at komme tilbage snart. Han undskylder til sine fans, står der i opdateringen.«

ABC News har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den 29-årige sangers repræsentant om anholdelsen.

Allerede da Aaron Carter var ni år gammel, blev paparazzilinserne pludselig vendt mod ham. Det skete, da han varmede op for storebroren Nick Carters succesfulde boyband, Backstreet Boys, i Berlin i marts 1997.

Her optrådte det lille myr med et cover af The Jets-sangen "Crush on You", og efterfølgende fik han en pladekontrakt. I december samme år udgav han sit første og selvbetitlede album.

Aaron Carter har siden fortalt, at hans karriere blev til som en joke, men at han på trods af grin og drillerier havde besluttet sig for, at han kunne lide at stå på scenen.

Se sangeren Twitter-opdatering her: