Adele skal synge 007-tema til Oscarfesten

Den storsælgende britiske sangerinde Adele får både mulighed for at synge for Oscar og snuppe en Oscar, når den gyldne statuette bliver uddelt 24. februar.

Det er første gang, at Adele skal optræde live med »Skyfall«, som har givet hende en Oscar-nominering i kategorien »Original Song«. Fold sammen
Læs mere
Foto: FREDERIC J. BROWN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

USA: Den storsælgende britiske sangerinde Adele får både mulighed for at synge for Oscar og snuppe en Oscar, når den gyldne statuette bliver uddelt 24. februar.

24-årige Adele Laurie Blue Adkins har lagt stemme til det storladne titelnummer »Skyfall« til den seneste James Bond-film af samme navn. Og det skal hun også, når den 85. version af Oscar-uddelingen løber af stablen. Det oplyste producerne bag filmprisuddelingen onsdag.

Det er første gang, at Adele skal optræde live med »Skyfall«, som også har givet hende selv en Oscar-nominering i kategorien »Original Song«.

- Det er en ære at blive nomineret og skræmmende dejligt at skulle synge foran mennesker, der har fanget min fantasi igen og igen. Det har jeg aldrig oplevet før og vil nok ikke opleve det igen, siger Adele til oscar.org.

BNB