Aarstiderne rykker ind i Posthallen i Nordhavn

Folkene bag de kendte økologiske frugt- og madkasser inviterer til housewarming, når de lige om lidt slår dørene op i Nordhavn.

Foto: PR

Fremover kan man møde holdet bag Aarstiderne i Posthallen i Nordhavn, når de 20. januar rykker ind i bygningen.

På åbningsdagen inviteres der indenfor til masser af gratis aktiviteter, hvor man bl.a. kan opleve foredrag og fermenteringskurser, hvor man kan lave sin egen kraut, mikse juice og lave grøntsagsdyr, med gode tips til hvordan man bygger flotte dyr af grøntsager med mere.

Der bydes også på en bid mad, et stykke kage og en kop frisk te (så længe gryder og fade er fyldte). Og så kan især børn og barnlige sjæle glæde sig til flere sjove aktiviteter.

Læs også: Guide: 32 restauranter i tre prisklasser

Hører du til dem, der får Aarstiderne eller overvejer det, så kan man glæde sig til også at møde kokkene bag Sanne Venlov, Morten Schou, Jens Mohr, Pernille Skjødt og Louisa Lorang.

Det er dem, der hver uge sammensætter indhold og opskrifter til måltidskasserne, og på dagen giver de ideer til måltider samt svarer på spørgsmål og fortæller om deres baggrund.

Om den kommende åbning siger Søren Ejlersen medstifter og næstformand i Aarstiderne.

»I Aarstiderne elsker vi jordforbindelse. Med åbningen af Posthallen på Østerbro inviterer vi indenfor til en urban forståelse af jordforbindelse. Et sted hvor du kan hænge ud og møde planternes univers, fermentere og spise sammen i et særdeles uhøjtideligt miljø, opleve alverdens foredrag der netop handler om jorden og alt det vi brænder for i Aarstiderne«.

Arrangementet er for alle og er ganske gratis.

Årstiderne vil løbende invitere til arrangementer som kurser og fællesspisning i deres nye omgivelser.

Hvad: Aarstiderne åbner i Nordhavn
Hvor: Århusgade 126, Nordhavn
Hvornår: 20. januar kl. 10-16