Aarhus Teaters direktør stopper øjeblikkeligt

Mick Gordon forlader posten som direktør på Aarhus Teater på grund af familiære årsager.

Arkivfoto. Mick Gordon stopper øjeblikkeligt som direktør på Aarhus Teater. Baggrunden for det uventede stop er sygdom i den nærmeste familie. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kim Haugaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Irske Mick Gordon stopper som direktør på Aarhus Teater med øjeblikkelig virkning på grund af familiære årsager.

»Det er blevet klart for min kone og mig, at vi får brug for hjælp fra familie og venner til fødslen af vores andet barn. Dette og min fars forværrede helbred betyder, at det er vigtigt for mig at rejse hjem til Irland,« siger Mick Gordon i en pressemeddelelse.

Mick Gordon afløste i december 2012 svenske Stefan Larsson som chef på Aarhus Teater og var oprindeligt ansat for en periode på fire et halvt år.

»Jeg elsker Aarhus Teater og vil savne huset og det vidunderlige team af mennesker, der arbejder der. Jeg er stolt af de resultater, vi sammen har opnået de sidste par år,« siger han.

Peter Parbo, der er formand for Aarhus Teaters bestyrelse, tager Mick Gordons stop til efterretning.

»Jeg forstår og accepterer Mick Gordons motiver til at forlade Aarhus Teater. Jeg sætter pris på Mick Gordon som person og kunstner. Han har stået i spidsen for mange succesfulde produktioner på Aarhus Teater, senest »My Fair Lady«, og har med stor ildhu gået forrest i Aarhus Teaters satsning på ny dansk dramatik,« siger han.

Aarhus Teaters chefdramaturg Trine Holm Thomsen konstitueres som teaterdirektør.

BNB