5 stjerner til Eva Jørgensens selvbiografi

Umiddelbart får man lyst til at holde sig for øjnene, mens man læser, skriver Berlingske Tidendes anmelder om tv-journalisten Eva Jørgensens selvbiografi "Vi ses i morgen".

Eva Jørgensen. Foto: Brian Berg Fold sammen
Læs mere

TV-JOURNALISTENS HELVEDE: »Umiddelbart får man lyst til at holde sig for øjnene, mens man læser. Som da man var barn og ikke turde se en uhyggelig film. TV-journalist Eva Jørgensens ”Vi ses i morgen” er ingen thriller i klassisk forstand, men det er en sand gyser taget lige ud af det virkelige liv,« skriver Kathrine Lilleør i sin anmeldelse af Eva Jørgensens selvbiografi, der udkommer i morgen.

Og Lilleør fortsætter sin 5-stjernede anmeldelse med ordene: »Alt er godt til at begynde med. To meget voksne mennesker, kollegaer på TV-Avisen, danser sig tæt på hinanden, gifter sig, venter barn. Men en sklerose-diagnose, ALS, slår det hele i stykker. Ikke med ét slag, men sådan i små tætte hug, som langsomt hakker stadig større stykker af det liv, man troede, man kunne regne med (...) Eva Jørgensen har skrevet en kærlighedshistorie. En fortælling om, at kærligheden findes, og at den kan tåle meget og udholde endnu mere. Jeg vidste godt, at kærligheden findes i himlen, nu har jeg læst, at også i helvede kan man finde kærlighed.«

Læs hele anmeldelsen i Berlingske Tidende torsdag.