10 gode på tv i julen (1/2)

Juletid er tv-tid. Ingen jul uden Disneys juleshow, og tv-kanalerne anstrenger sig i juledagene for at underholde store og små med nye film, gamle film og masser af underholdning.

Det er ikke rigtig jul uden Disneys juleshow. Fold sammen
Læs mere
Foto: DR pressefoto

Her er 10 gode på tv i julen:

10. Find Nemo. TV2 onsdag 26 december kl. 16.15
Endnu en af julens gode tegnefilm. Nemo-tegnefilmen har tv-premiere og dansk tale, så de helt små seere kan følge med. Hovedfigurer er klovnefisken Marlin og veninden Dory, som forsøger at finde Nemo, der er forsvundet i det store hav. Filmen vandt en Oscar som årets bedste animation.

9. Juleaftensgudstjeneste. DR1 mandag 24 december kl. 15.00
Hvis man ikke når kirken, eller får kantet sig ind på de tætpakkede rækker af urolige børn og festklædte voksne, kan man tage julegudstjenesten i ro og mag i sofaen. DR sender fra Lystrup Kirke, nord for Århus.


Foto: (c) DR

8. Far til fire i byen, DR 1 lørdag 22 december kl. 20 og onsdag 26 december kl. 15.55
Ren juleklassiker fra 1956. Sneen daler, nisserne spiller op til bal, og Lille-Pers lille skingre stemme vil glæde nostalgiske fans og få andre til at slukke straks.


Foto: (c) Scanpix

7. Da Harry mødte Sally. TV3 tirsdag 25 december kl. 12.20
Første juledag vrimler med film på alle kanaler. Hvis man ikke er udkommanderet til familiejulefrokost, behøver man nærmest ikke komme ud af natkjole og pyjamas. Man kan grave sig ned under vattæpperne og med zapper i hånd begynde dagen med en gen-gen-gensyn med Da Harry mødte Sally.


Foto: Agnete Schlichtkrull, (c) DR

6. Aha Forbrydelsen. DR1 søndag 23 december kl. 20.00
Det er ikke altid, at skuespillere er lige så underholdende i rollen som sig selv, som de var i f.eks. Forbrydelsen. Vi får se, når skuespillerne Sofie Gråbøl, Søren Malling, Ann Leonora Jørgensen og Bjarne Henriksen skal lege gætteprogram med Jarl Friis-Mikkelsen.