007-producer afslører førstevalget til James Bond-rolle

Produceren Callum McDougall slår fast, at Daniel Craig fortsat er førsteprioriteten til spille James Bond.

Det endnu ikke fastlagt, hvilken skuespiller der nu skal indtage rollen som James Bond. Søger man råd hos de britiske bookmakere, er det dog den britiske stjerne Tom Hiddleston, som har de bedste chancer for at blive den nye superagent. Reuters/Ginnette Riquelme Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London. Gennem de seneste måneder har rygterne svirret om, hvilken skuespiller der mon fremover skal indtage rollen som den kvindebedårende filmfigur James Bond.

Nu slår en af producerne bag 007-serien dog fast, at der er en helt bestemt stjerne, som fortsat er førstevalget til at spille rollen som den britiske superagent.

Produceren Callum McDougall afslører nemlig til et BBC-radioprogram, at holdet bag de populære film vil elske, hvis Daniel Craig igen spillede rollen som James Bond.

- Vi ville elske, hvis Daniel vendte tilbage i rollen som Bond. Han er uden tvivl førstevalget, og jeg ved, at man håber på, at han kommer tilbage, siger Callum McDougall til BBC.

Den 48-årige skuespiller Daniel Craig har dog tidligere givet udtryk for, at han langtfra er begejstret for tanken om igen at skulle indtage rollen som 007-agenten.

Da det internationale magasin Time Out Magazine i 2015 spurgte Daniel Craig om, hvorvidt han kunne forestille sig at spille hovedrollen i en ny Bond-film, var svaret også klart og tydeligt.

- Nu? Jeg vil hellere smadre det her glas og skære mig i håndleddene. Nej, ikke i øjeblikket. Overhovedet ikke. Det er fint. Jeg er ovre det, og vi er færdige. Jeg ønsker bare at komme videre, sagde Daniel Craig i interviewet til Time Out Magazine.

/ritzau/FOKUS