Axl Rose splitter anmelderne

Er Axl Rose slidt, sjov eller på vej mod en musikalsk fremtid. Anmelderne er ikke helt enige efter Guns N’ Roses koncert i Ålborg.

Sjovt eller sørgeligt. Guns N Roses deler vandene efter bandets optræden i Gigantium i Aalborg. Her forsanger Axl Rose. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Det svageste led eller en tilstedeværelsens mester?

Anmelderne kan ikke blive enige om, hvorvidt den efterhånden slidte og aldrende rockstjerne Axl Rose var en styrke eller ej, da Guns N' Roses mandag gæstede Gigantium i Ålborg.

B.T.s anmelder fremhæver Guns N’ Roses frontmand.

- Okay, guderne skal vide, at Axl Rose efterhånden gør for begrebet ”stemmepragt”, hvad det gennemsnitlige nummer af Anders And gør for dybdeborende økonomiske analyser, men når dén mand træder ud på en scene, finder man for alvor ud af, hvad det gode danske udtryk ”presence” betyder, skriver anmelderen og giver koncerten fire stjerner.

Få glimt af fortidens storhed

Ekstra Bladets anmelder er enig. Koncerten en ynk at se på, men den storsmilende Guns N’ Roses-forsanger hev sig selv op og leverede en fin rockfest i Aalborg, mener anmelderen, der ligesom B.T. kvitterer med fire stjerner.

- Der var mere end nogle få glimt af fortidens storhed, og nok skal Axl Rose have luet ud, strammet op og skrive bedre sange end på ’Chinese Democracy’, men man fristes til at sige, at det næsten lignede en fremtid for Axl Rose Band alias Guns N’ Roses, lyder Ekstra Bladets begrundelse.

Sjovt, sørgeligt og fedt

Mest begejstret for rockbandets samlede præstation er Jyllands-Postens anmelder. Fem stjerner høster koncerten her. Til gengæld er der ikke meget ros til Axl Rose.

- Med vold og magt kæmpede han i over to timer på at klemme en ren tone ud af livet, samtidig med at han også skulle have luft til at synge næste linje og lave fesne 1980’er rock-trin hen over scenegulvet. Det var sjovt, sørgeligt og egentligt meget fedt at overvære.