Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Kommentatorer Abonnement

Vi har brug for Grundlovens eftertænksomhed

Statsministeren i en mindretalsregering kan ikke agere ud fra sit eget partis program og sine egne mavefornemmelser. Sådan fungerer det ikke. Eller sådan bør det i hvert fald ikke fungere.

(ARKIV) Statsminister Mette Frederiksen (S), da hun sammen med sundheds- og ældreministeren, erhvervsministeren, Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut holder pressemøde med præsentation af en række restriktioner i Nordjylland som følge af situationen med COVID-19-smitte i mink, i Spejlsalen i Statsministeriet i København torsdag den 5. november 2020. Det drejer sig om restriktioner i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommunerAt kræve alle mink aflivet var ulovligt, men minister hævder, det var en opfordring. To professorer tvivler og peger på andre huller i regeringens udlægning. Det skriver Ritzau, torsdag den 12. november 2020.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Philip Davali