Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Terror bekæmpes ikke med dialogkaffe - det er tid til at gøre noget seriøst

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kære politikere. Da den islamiske terror først gang ramte Europa, udskiftede vi vores profilbilleder og udviste vores sorg og medfølelse for de involverede i håbet om, at I, de ansvarlige politikere, ville forstå truslen fra islam og sikre os vores fred og frihed.

Men i stedet for at gribe fat om nældens rod; at lukke grænserne for migranter fra muslimske lande, udvise kriminelle udlændinge efter første dom, kræve selvforsørgelse af alle udlændinge i Danmark og stoppe islamiseringen af vores samfund, så gik I fredsmarch - og bad os fortsætte livet som før.

Senere kom vreden, vi rasede over de gentagne angreb og krævede handling fra jer, de ansvarlige politikere.

Men i stedet for at gribe fat om nældens rod, forsøgte I at udskamme os for at adressere migrationen fra de muslimske lande som roden til problemet - og bad os fortsætte livet som før.

Det sidste vi har tilbage, er sarkasmen. Siden terrorangrebet i London i går, er den blevet flittigt brugt. Ikke fordi vi lider mindre med de involverede. Men fordi alternativet er langt mindre demokratisk.

Danmark var indtil for nylig et land, hvor mennesker havde stor gensidig tillid til hinanden. Hvor politikere, journalister og debattører kunne ytre sig frit, hvor jøder kunne leve i sikkerhed, og hvor befolkningen kunne færdes trygt på gader, caféer og i nattelivet.

Men de seneste årtiers fejlslagne udlændingepolitik har skabt en ny samfundsorden. Politikere, journalister og debattører, der har kritiseret islam, lever med konstant politibeskyttelse. Det jødiske samfund er beskyttet af bevæbnet politi og skudsikkert glas. Og på caféer og pladser i hovedstaden forsøges befolkningen beskyttet mod islamisk terror med betonklodser og sikkerhedsafskærmning.

Fascistiske bevægelser bekæmpes ikke med dialogkaffe, profilbilleder og inklusion. De bekæmpes med eksklusion og skal holdes ude af samfundet. For som filosoffen Karl Popper engang så simpelt bemærkede: Et tolerant samfund kan ikke eksistere, hvis det lader intolerante mennesker at komme ind.

Hvis I, politikere, ikke snart sætter foden ned og stopper islamiseringen af vores samfund, vil vi opleve en afvikling af det fredelige, trygge samfund vi overtog fra tidligere generationer til et samfund, der minder om Frankrig med dets mange islamiske ghettoer, bilafbrændinger og nu permanente undtagelsestilstande - til israelske tilstande og i værste fald et scenario som Libanon.

Det er tid til at gribe fat om nældens rod; at lukke grænserne for migranter fra muslimske lande, udvise kriminelle udlændinge efter første dom, kræve selvforsørgelse af alle udlændinge i Danmark og stoppe islamiseringen af vores samfund – hvis livet skal kunne fortsætte som før.

Pernille Vermund er formand for Nye Borgerlige.