Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Tag med Trump til fest. Her de vigtigste regler

Frygt ikke for Nato, Letland, FN, EU og den amerikanske befolkning. Glæd dig dog over, hvordan dit liv bliver stort igen nu. Trumps betydning er social. Han er den ny takt og tone. Emma Gad. Trump gider ikke. Lær det og lev det nu. Tag med Trump til fest. Her de vigtigste regler.

Byline af Timme Bisgaard Munk til klumme. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Guld. Altid guld. Ankom til festen i guldbukser med guldjakke med guldkæde. Fortæl om dit bjerg af guld derhjemme. Råb ud i rummet, at alle mennesker, som ikke har guld, er dumme, grimme og totalt guldløse tabere. De fortjener ikke guld. Guld vil gøre alt og alle store igen. Lad dit guld glimte på dansegulvet.

Sig konstant: Jeg kommer til at gøre store ting til min næste fest. Snak sort som Blachmann + de Nye Borgerlige + Don Ø med en duft af Mogens Camre.

Udpeg alle lavenergi-personer til festen.

Lav grin med de mindste festdeltagere og kald dem lillebitte dig.

Sig ud i luften, at du ikke forstår, festens vært kan tilfredsstille sin mand seksuelt, når ingen til festen er tilfreds med at være her.

Hvisk, at det er en dårlig, talentløs, idiotisk og fejlagtig fest. Antyd, at du tror, at festinvitationen på Facebook var et gigantisk svindelnummer for at komme af med dårlig øl. Sig, du har set en mail om det.

Få alle gæster til at råbe efter dig: »I fængsel med værterne.« Benægt alt bagefter. I fængsel? Hvad snakker du om? Jeg hørte det ikke. Det var ikke mig, der sagde det.

Vælg et stærkt samtaleemne, såsom hvorfor torturerede og fængslede frihedskæmpere ikke er rigtige helte. Gå også efter frihedskæmpernes forældre og sig, at de bare prøver at stjæle de sidste gratis øl i baren.

Sig, festen er ved at blive stormet. Foreslå en stor, smuk mur, så der ikke kan komme flere ind til festen.

Kald fusk og fidus. Ventetid er svindel. Står du i kø ved toilettet, i baren eller er parkering umulig? Det er fusk. Det er et angreb fra eliten med alle deres skide Teslaer. Rucola-spisende, radikale speltmødre har naturligvis taget alle pladserne og holder pædagog-rundkredsmøde, elite-bogklubmøde på toilettet. Sig det, skriv det og tweet det. Lov ingen ventetid og fri parkering for alle til din næste fest.

Grib, grab, haps, skub, puf, hop, smæk alt og alle på dansegulvet, mens du mumler. Det er genial værkstedshumor. Skriv på væggen med en guldspraydåse: »Festens tavse flertal støtter mig.«

Råb et tal til enhver kvinde, som kommer forbi fra 1 til 10, fra grim til smuk.

Underkend værterne, når de siger, at festen er slut. Sig, du ikke kan sige, om du vil gå eller blive. Skab mistillid, om sluttidspunktet er fusk. Nævn noget med, at Politiken står bag løgnen om festens »slutning«.

Gå hjem og brug natten på at tweete surt om »slutningen«, de som ikke holdt døren, glemte at hente øl til dig, og kald alle, der var med til festen, for øltyve. Slut altid med hashtag #ifængselmedværterne, #minfestbliverbedre.

For festen er kun lige begyndt. Love Trumps Hate.

Timme Bisgaard Munk er redaktør, ph.d.