Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Sådan bliver man åbenbart russisk agent

»Vi er ved at udvikle en totalitær politisk elite, der ikke tåler kritik af alt det, der er ved at ødelægge den danske kristne nation og Vesterlandets øvrige kristne nationer.«

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Man skal høre meget, før ørerne falder af, siger et gammel ordsprog. I denne uge har vi så hørt, at landets udenrigsminister, den liberale Anders Samuelsen, synes, at det er helt legitimt, at en af vore toneangivende debattører i Danmark, Iben Thranholm, er kommet på en officiel liste over russiske påvirkningsagenter. Det drejer sig om den EU-oprettede og -sponserede organisation East StratCom.

Alt dette fik vi at vide, da Marie Krarup, MF for Dansk Folkeparti, stillede vores udenrigsminister det spørgsmål, om han fandt det forsvarligt og legitimt, at Thranholm nu officielt kan betegnes som en russisk påvirkningsagent, der kolporterer russiske synspunkter og/eller russisk misinformation? Ministeren bekræftede, at det var en passende beskrivelse af Thranholm. Liberalisten Samuelsen, der ellers slår sig op på at være en rettighedskriger og forkæmper for individets stilling i forhold til statsmagt og politiske institutioner, har åbenbart glemt sine ideologiske paroler, i det øjeblik han satte sig ind i ministerbilen. Uh, magtens sødme er svær at modstå, man glemmer ofte alt det, der gik forud, inden man smagte denne forbudne frugt. Den liberale værdikriger, er nu en bovlam levebrødspolitiker. Men i det mindste er han menneskelig og dermed svag og svigfuld.

Men hvad har Thranholm da sagt og skrevet? Ih jo hendes helligbrøde er at påpege, at vi svigter vore rødder og traditioner ved fortsat at tillade muslimsk indvandring i Europa. Uha da, det er fælt og russisk! Hvis dette er det eneste kriterium, så er Thranholm ikke den eneste der bør komme på den liste. Jeg ender der nok også sammen med 55-60 pct. af den danske befolkning, der stemmer på partier, der går ind for en restriktiv indvandringspolitik.

Så det at vise bekymring på vegne af sit fædreland og Vesterlandet er nu blevet til russisk propaganda. Alt dette minder foruroligende meget om Sovjettidens totalitære kommunistiske system, hvor dissens og opposition blev undertrykt, forfulgt og stigmatiseret. Vi er ved at udvikle en totalitær politisk elite, der ikke tåler kritik af alt det, der er ved at ødelægge den danske kristne nation og Vesterlandets øvrige kristne nationer. Intet over og intet ved siden af EU, multikulturalisme og liberalisme. Ud med alt det gammeldags, såsom fædrelandskærlighed, danskhed, kristendom og værdsættelse af oprindelige europæiske traditioner.

Alt imens dette sker, optræder den palæstinensiske talsmand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Fatih El-Abed, i Radio 24syv og kan ikke få sig selv til at fordømme terrormord mod israelske borgere. Det er åbenbart legitimt at køre en bus ind i nogle intetanende israelere og meje dem ned på den mest bestialske måde. Her er ingen politikere, der fordømmer disse udtaleser, her er ingen organisationer, der registrerer og kategoriserer dette som tilslutning til terror, og her er ingen politisk offentlighed, der forsvarer den eneste demokratiske retsstat i hele Mellemøsten, vore venner og allierede i Israel. Det er sørgeligt!