Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Nu har Stine bosset i det igen

»Stine Bosses kommentar er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.«

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Meget har Stine Bosse budt os gennem årene, men hendes hysteriske indlæg om min Perspektiv-artikel i Berlingske fredag 6. januar er et aldrig tidligere nået klimaks af sort tale og intellektuel afmagt.

Min artikel handler om den verserende magtkamp mellem EU-Kommissionen på den ene side og den franske og tyske regerings planer på den anden side om en dybtgående reform af EUs politiske struktur.

Jeg støtter i artiklen varmt disse reformplaner, da vi har brug for et styrket europæisk samarbejde på et fuldt demokratisk grundlag.

Det er nødvendigt, at en avantgarde af EU-lande danner en politisk føderation med  en stærk politisk og militær muskel, der kan forsvare europæiske interesser i turbulente tider.

De fransk/tyske planer sigter også efter opretholdelsen af et indre frihandelsmarked for de EU-lande, der i første omgang ikke ønsker at være med i den politiske føderation, men gerne vil være en del af det europæiske kommercielle samarbejde. God idé, der vil få medvind i de fleste EU-lande.

Som formand for den danske Europabevægelse skulle Stine Bosse hellere deltage i debatten om de fransk/tyske reformplaner i stedet for at fantasere sig til, at jeg ser EU i ledtog med Islamisk Stat og andre fascistiske kræfter.

Det er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.