Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Nu har Stine bosset i det igen

»Stine Bosses kommentar er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.«

Meget har Stine Bosse budt os gennem årene, men hendes hysteriske indlæg om min Perspektiv-artikel i Berlingske fredag 6. januar er et aldrig tidligere nået klimaks af sort tale og intellektuel afmagt.

Min artikel handler om den verserende magtkamp mellem EU-Kommissionen på den ene side og den franske og tyske regerings planer på den anden side om en dybtgående reform af EUs politiske struktur.

Jeg støtter i artiklen varmt disse reformplaner, da vi har brug for et styrket europæisk samarbejde på et fuldt demokratisk grundlag.

Det er nødvendigt, at en avantgarde af EU-lande danner en politisk føderation med  en stærk politisk og militær muskel, der kan forsvare europæiske interesser i turbulente tider.

De fransk/tyske planer sigter også efter opretholdelsen af et indre frihandelsmarked for de EU-lande, der i første omgang ikke ønsker at være med i den politiske føderation, men gerne vil være en del af det europæiske kommercielle samarbejde. God idé, der vil få medvind i de fleste EU-lande.

Som formand for den danske Europabevægelse skulle Stine Bosse hellere deltage i debatten om de fransk/tyske reformplaner i stedet for at fantasere sig til, at jeg ser EU i ledtog med Islamisk Stat og andre fascistiske kræfter.

Det er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.