Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

»Man kan sagtens bevæge sig uden for de høje ligusterhække en sen aftentime uden at blive slået ned.«

Juletræet har været en årelang tradition i boligområdet Egedalsvænge i Kokkedal midt i bebyggelsen hele december måned. I år bliver det dog anderledes. Et lille muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen har i år afvist at bruge de 5000-7000 kr., et juletræ koster Beslutningen blev truffet blot tre dage efter, at der var blevet brugt 60.000 kr. på en stor Eid-fest - med hoppeborge, elastikspring og en klatrevæg -og det har bragt sindene i kog i Kokkedal. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Eva Selsing har de sidste par uger i Berlingske raset over faldende huspriser i Whiskeybæltet, der ligger nord for det meget berygtet Nivå–Kokkedal–område.

Jeg har selv boet mine 20 første leveår i Kokkedal og kender derfor området særdeles godt. At området skulle være så utrygt som det beskrives er fuldstændig hen i vejret – man kan sagtens bevæge sig uden for de høje ligusterhække en sen aftentime uden at blive slået ned.

Til dem, jeg stadig ikke har fået overbevist, og som gerne ville opleve det på egen krop og se området, så vil jeg gerne byde på en lille gåtur i Kokkedal på lørdag 23. maj eller søndag d. 24. maj. Jeg skal nemlig selv hjem til mine forældre i mit barndomshjem i Kokkedal i weekenden.