Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Indvandringen er for voldsom

Det er med andre ord en regulær udskiftning af befolkningen, som er ved at finde sted. Der er ingen tvivl om, at denne udskiftning vil sætte vores velfærd, vores sammenhængskraft og vores kultur og normer under endnu voldsommere pres.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nye tal fra Danmarks Statistik er rent ud sagt hårrejsende læsning. I 2050 vil der være mere end en million indvandrere eller efterkommere af indvandrere her i Danmark. Det er cirka 18 procent af befolkningen. Ud af disse vil cirka 750.000 være indvandrere fra ikke-vestlige lande eller efterkommere af indvandrere fra ikke-vestlige lande. Det er faktisk helt utroligt, for i 2008 forudså prognoserne, at andelen af udlændinge og efterkommere i 2050 samlet ville udgøre 13,6 procent af befolkningen. Nu lyder den seneste prognose altså på 18,1 procent.

Det er med andre ord en regulær udskiftning af befolkningen, som er ved at finde sted. Der er ingen tvivl om, at denne udskiftning vil sætte vores velfærd, vores sammenhængskraft og vores kultur og normer under endnu voldsommere pres. Presset findes allerede, det kan enhver se, men det vil blive forstærket i en sådan grad, at jeg oprigtigt frygter for Danmarks og danskernes fremtid.

Konklusionen er klar: Indvandringen er blevet for voldsom. Løsningen er lige så indlysende, vi må få strammet op på udlændingepolitikken og få sikret, at indvandringen bliver i et helt anderledes tempo. At vi får sikret, at færre kommer til Danmark, og at de, som gør det, kommer fra kulturkredse, der minder om vores egen. Det er et politisk valg, om vi vil gøre noget. Det vil Dansk Folkeparti.

Martin Henriksen, MF (DF)

Formand for Folketingets Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalg