Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Hvad har du at byde på, Inger Støjberg, bortset fra den hårde tone?

Foto: NIELS AHLMANN OLESEN og Ólafur Steinar Gestsson. Fold sammen
Læs mere

Jeg er pænt træt af at blive afkrævet at tage afstand fra alle mulige rabiate latterligheder, blot fordi jeg er født i en muslimsk familie. Det svarer til at bede en dansker om at tage afstand, hver gang et kristent menneske opfordrer til drab og vold over muslimer, jøder, sorte eller homoseksuelle.

Det er for useriøst, for hvad har en dansker, der bor i Herning, til fælles med en tilfældig russisk politiker, der opfordrer til vold mod homoseksuelle – bortset fra, at de begge er kristne.

Integrationsminister Inger Støjberg opfordrede samtlige danske muslimer til at tage afstand fra en imams opfordring til drab på jøder. Det er populisme, når den er bedst. I stedet for at tage sin del af ansvaret opfordrer man til symbolgerninger, som ikke gør nogen som helst forskel for hverken muslimer, jøder eller andre danskere. Det er respektløst, og det er useriøst.

For det første er det ikke min opgave som dansk borger at tage afstand fra rabiate udtalelser, som mennesker, som jeg i forvejen har taget afstand fra, kommer med.

For det andet er det politikere, især ministre, der, som de eneste, kan gøre noget ved sagen.

Er vi virkelig ikke blevet klogere af terror­angrebet 14. februar 2015? Døde Dan Uzan og Finn Nørgaard forgæves? Hvor mange flere skal miste deres liv, før politikere selv begynder at synes, at nok må være nok?

Opfordring til drab på jøder, vantro, homoseksuelle og forfaldne muslimer er ikke noget nyt fænomen, desværre. Det har, især de seneste år, fundet sted i flere danske moskeer. Det er gang på gang blevet dokumenteret i form af video og lydfiler.

Politikere er, hver gang, forargede og slår med en løftet pegefinger fast, at sådan noget ikke skal finde sted i Danmark. Men det gør det. Og det vil det blive ved med at gøre, så længe man tolererer, at disse forsamlingshuse forbliver åbne, og så længe de imamer og fremtrædende prædikanter, der opfordrer til vold og drab, får lov til at betræde dansk jord.

Hvad har du at byde på?

Vi er vidner til en vanvittig udvikling i radikal islamisme blandt danske muslimer, som bliver værre og værre for hver generation.

Unge, rodløse mennesker, der søger et tilhørssted, bliver lokket af løfter om paradis og jomfruer, hvis de udfører deres pligt som rettroende muslimer, nemlig at komme så mange vantro til livs, som muligt. Terrorceller, forklædt som moskeer, er beskyttet af religionsfrihed, mens terrorister, forklædt som imamer, gemmer sig bag ytringsfriheden.

Så kære Fru Minister, hvad har du at byde på, bortset fra den hårde tone, en aftale om udvisning af 12 somaliere om året og 50 mikro­stramninger på udlændingeområdet?

Grænserne er stadigvæk åbne, vi aner ikke, hvem der kommer ind og ud af landet forklædt som flygtninge, og vi yder stadigvæk statsstøtte til landsskadelige celler, der kan komme til at koste mange uskyldige borgeres liv.

Men hey, så længe jeg tager afstand fra samtlige rabiate imamers prædikener, kan danskerne sove roligt om natten.