Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Genindfør grænsegendarmeriet

Foto: Claus Fisker. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er ingen tvivl om, at presset på de europæiske landes grænser ikke vil formindskes de kommende år, men måske ligefrem øges. Store bølger af afrikanske immigranter vil de kommende år hjemsøge de europæiske landes grænser og forsøge at komme ind i Europa. Danmark vil også blive ramt af denne tsunami af afrikanere, der vil undgå deres afrikanske hjemlandes korrupte og dårligt fungerende regimer. Lige så sikkert er det også, at vi i Europa selvfølgelig ikke kan tillade denne immigration af afrikanere. Det vil simpelthen destruere det Europa og det Danmark, som vi kender og elsker.

Men hvad kan man så gøre? Ja, vi kan fortsætte med det, vi nu engang gør, nemlig indføre en effektiv og stram grænsekontrol. Tyskerne, det folkefærd, der har bidraget mest til nedbrydningen af de europæiske nationalgrænser, er i disse dage i færd med at genindføre grænsekontrol i det sydlige Tyskland. Tyskerne er alligevel rationelle, når det kommer til stykket!

I Danmark har vi ligeledes en grænsekontrol foretaget af politi og Hjemmeværn. I disse dage taler regeringen om at indsætte det danske forsvar som et led i grænsebevogtningen. Fornuftige toner selv for en regering, der indeholder liberalister fra Venstre og Liberal Alliance.

Grænsekontrol er den første prioritet for en nationalstat, uden grænser eksisterer der ingen territorier og dermed heller ingen nationalstater. Det er således en primær opgave for nationen at beskytte sine grænser mod invasion og uønsket indvandring. I gamle dage havde vi grænsegendarmerne, der blandt andet havde til opgave at værne vores grænse mod syd. Den danske grænse skal bevogtes, uden bevogtning af den danske grænse, eksisterer Danmark ikke som nation.

Mit forslag er, at vi toner rent flag. At vi simpelthen genopretter grænsegendarmeriet, hvis primære opgave er at værne dansk suverænitet og integritet. Det gøres blandt andet gennem en prioritering af grænsebevogtningen, og en synlig og effektiv måde at gøre det på er at genoprette grænsegendarm-eriet.

Gennem reetablering af grænsegendarm-erne viser vi, at vi prioriterer beskyttelsen af vore grænser, og at vi målrettet og nidkært bevogter den danske grænse. At vi således får grænsegendarmer, der er specialiseret i bevogtning og overvågning, gør, at vi får en mere effektiv og målrettet grænsekontrol.

Grænsegendarmeriet vil være det institutionelle udtryk for danskernes vilje til at forsvare den danske grænse og dermed også Danmark. I den forstand vil et grænsegendarmkorps være et fysisk udtryk for dansk folkeånd og dansk forsvarsvilje. Ganske som politiet og forsvaret udtrykker en kærlighed til fædrelandet. Det vil også sende det signal til omverdenen, at vi tager beskyttelsen af Danmark alvorligt og er villige til effektivt at beskytte Danmarks nationale suverænitet.

En fædrelandskærlig handling vil være at oprette et grænsegendarmkorps, måske det ville være en opgave for de nationalsindede partier i Danmark?