Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Falliterklæringen

Henrik Day Poulsen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tirsdag aften i Vollsmose ændrede alt for mig. En digter på 18 år skulle læse digte op og fik samme politibeskyttelse som Barack Obama. Nu forstår jeg det hele og vil sige tak.

Tak til Poul Nyrup Rasmussen for at have lagt grunden til for den udlændingepolitik, der har medført, at så mange danske statsborgere vil slå den muslimske Judas Yahya Hassan ihjel.

Tak til Folketinget for palæstinenser-særloven i 1990’erne. Det var en rigtig god ide, der skabte arbejdspladser i både politiet og kriminalforsorgen.

Tak til de danske medier for følelsesporno og særlov om 1.000 udviste børn fem dage før kommunalvalget.

Tak til den radikale minister Elsebeth Gerner Nielsen for din tørklædehappening i 2007. Jo, kvinder er syndige uden tildækning, og rødstrømpekampen, som Karen Jespersen og andre tog i 1970’erne, var helt forfejlet.

Tak til Enhedslisten for at fabrikere valgplakater på arabisk til det nyligt overståede kommunalvalg. Selv om jeg taler engelsk, tysk, fransk og lidt spansk, skal jeg i 2014 have et aftenskolekursus i arabisk.

Tak til justitsminister Morten Bødskov for kun verbalt at harcelere over de dansk-arabiske helte, der kæmper i Syrien. Når du går af, skal du udnævne Store A til din efterfølger.

Tak til S, R, SF og Ø for at afvikle vores nuværende parlament og erstatte det med Gadens parlament.

Tak til S, R, SF og Ø for at give plads til modreaktion fra højreekstremister som Breivik. Europa har jo en stolt tradition vedr. folk fra det yderste højre.

Tak til S, R, SF og Ø for at importere tusinder af stakkels syriske flygtninge til Danmark, så de kan støtte op om kampen i Vollsmose.

Tak til Anna Mee Allerslev for at sætte jøderne på plads i din mangfoldighedskampagne i København.

Tak til Trine Pertou Mach, som opfordrer kongehuset til at fordømme jødelandet Israel. Det er på tide, at Kronprinsen toner rent flag.

Tak til den unge indvandrer, der i 2000 ville overfalde mig, fordi jeg havde skriggrønne Versace-jeans på og var på vej til den daværende homoklub Pan. Min iranske ven, der er mørk som en sort oliven, reddede mig. Men i stedet fik jeg i 2013 den afklapsning, som jeg fortjener, da jeg og min mand i september på vores bryllupssaften over for Hotel Nimb blev nægtet at blive kørt hjem af en udenlandsk taxachauffør, fordi vi er homoseksuelle. Da jeg tog hans visitkort som bevis for diskrimination, blev jeg overfaldet af fire andre chauffører, der tog visitkortet tilbage og trykkede mit ribben. Jeg kan stadig mærke min velfortjente straf, når jeg trækker vejret.

Tak til de modige unge, der forfulgte Pia Kjærsgaard ind i en bank på Nørrebro. Kællingen har længe trængt til en afklapsning.

Tak til de modige unge, der kaster sten efter Naser Khader og forhindrer Yildiz Akdogan i at uddele valgmateriale på Nørrebro.

Tak til de danske skolelærere, som ignorerede Özlem Cekics råb om hjælp som 12-årig, da hun ikke måtte komme på lejrskole. Muslimer, der er forrædere, er de værste. De skal holde deres fucking kæft.

Nu forstår jeg meget bedre, hvorfor Yahya Hassan ikke må læse digte op. Det er mig, Inger Støjberg og alle de andre, der lever i et parallelsamfund og er dårligt integrerede. Vollsmose er det virkelige Danmark.

Hvis Leonardo Da Vinci levede i dag, ville han male Den Sidste Nadver med Hassan som Judas. Nå nej. Da Vinci er jo en fucking bøsserøv. Undskyld.