Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Facebook svarer ikke

Af ukendte grunde har jeg fået lukket min Facebook-konto ned, så jeg ikke længere kan få adgang til siderne.

Kære Facebook, kan jeg få mine 50.000 kr. tilbage? Det er nemlig det beløb jeg gennem fire-fem år har brugt på at opbygge en række Facebook-sider inden for bl.a. kunst, politik og litteratur med tilsammen 15.000 fans.

Jeg har løbende anvendt promovering af opslag og af siderne gennem Facebooks annoncerings-system, og gennem systematisk markedsføring har siderne opnået en god position inden for deres nicheområde.

Men nu har siderne været inaktive i over to uger, fordi I af ukendte grunde har lukket min Facebook-konto ned, så jeg ikke længere kan få adgang til siderne som administrator.

For to uger siden blev min FB-konto lukket, og jeg fik besked på at bekræfte min identitet. Det skulle ske ved at indsende dokumentation herfor i form af myndighedsudstedte papirer. Denne dokumentation skulle vedhæftes en dertil fremsendt formular. Dokumenterne kunne ikke vedhæftes uanset i hvilket format jeg fik lavet kopierne

Det er lykkedes at få gang i en ny Facebook-konto, og her har jeg fra supportfunktionen sendt besked til jer om problemet og bedt jer om at åbne min gamle Facebook-konto. Men jeg har endnu ikke fået respons herpå. Mærkelig måde at behandle sine kunder og annoncører på.

I mellemtiden falder værdien af mine sider, fordi jeg mister brugere. I er årsagen hertil. Så jeg tænker på, om man kan få sine penge tilbage?