Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

Facebook svarer ikke

Af ukendte grunde har jeg fået lukket min Facebook-konto ned, så jeg ikke længere kan få adgang til siderne.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kære Facebook, kan jeg få mine 50.000 kr. tilbage? Det er nemlig det beløb jeg gennem fire-fem år har brugt på at opbygge en række Facebook-sider inden for bl.a. kunst, politik og litteratur med tilsammen 15.000 fans.

Jeg har løbende anvendt promovering af opslag og af siderne gennem Facebooks annoncerings-system, og gennem systematisk markedsføring har siderne opnået en god position inden for deres nicheområde.

Men nu har siderne været inaktive i over to uger, fordi I af ukendte grunde har lukket min Facebook-konto ned, så jeg ikke længere kan få adgang til siderne som administrator.

For to uger siden blev min FB-konto lukket, og jeg fik besked på at bekræfte min identitet. Det skulle ske ved at indsende dokumentation herfor i form af myndighedsudstedte papirer. Denne dokumentation skulle vedhæftes en dertil fremsendt formular. Dokumenterne kunne ikke vedhæftes uanset i hvilket format jeg fik lavet kopierne

Det er lykkedes at få gang i en ny Facebook-konto, og her har jeg fra supportfunktionen sendt besked til jer om problemet og bedt jer om at åbne min gamle Facebook-konto. Men jeg har endnu ikke fået respons herpå. Mærkelig måde at behandle sine kunder og annoncører på.

I mellemtiden falder værdien af mine sider, fordi jeg mister brugere. I er årsagen hertil. Så jeg tænker på, om man kan få sine penge tilbage?