Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens holdning.

14-årige Asta: Politiet serverer terror-idé på et sølvfad - og det gør mig bange

Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Idioter!« var min første indskydelse, da jeg forleden morgen hørte om de ulåste skraldebiler, der holder inde i hjertet af København med motoren tændt og til tider endda med åben dør.

Nu skulle man tro, at jeg talte om skraldemændene, der burde vide bedre. Men nej, de største klovne er ifølge mig politiet. De har lige serveret ideen til et angreb på et sølvfad.

Den ide har allerede spredt sig over hele Danmark gennem radio, TV og de store nyhedshjemmesider. Så nu skal vi næsten bare vente på, at nogen vælger at bruge den. Hvilket gør mig bange.

Jeg tror på, at politiet gør alt, hvad de kan for at sikre lille Danmark mod de forfærdelige angreb, vi ser alt for tit.

Men selv jeg, en pige på 14 år, kan se, hvor dårligt valget om at dele sådan en oplysning med hele befolkningen er, når der ikke er fundet en løsning på problemet endnu.

Ud fra det, jeg har hørt i radioen og læst på nettet, kommer hele håndteringen af skraldebilerne til at foregå, som den plejer, da firmaerne først kan have løsningen klar om et par måneder.

Det er så her, jeg spørger mig selv, hvorfor politiet ikke kunne have ventet med at sige noget, indtil problemet var løst, og der ingen risiko var. Det ville da have været klogt, tænker jeg bare.

Du kan læse svaret fra Københavns Politi ved at klikke her