Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Kommentarer Abonnement

Jørn Bro: Kostplanen på plejehjem minder mig om Fredericia Kaserne i 1957

Frisklavet mad sluttede med centralisering og storkøkkener. Oprindeligt blev der dagligt lavet mad på de enkelte plejehjem, men kommunerne synes at have fundet ud af, at det var alt for dyrt, så nu blev kommunalt storkøkken løsningen, skriver Jørn Bro.

»Oprindeligt blev der dagligt lavet mad på de enkelte plejehjem, men kommunerne synes at have fundet ud af, at det var alt for dyrt, så nu blev kommunalt storkøkken løsningen. Her produceres mad, der efterfølgende nedfryses, derefter ugentlig udtransporteres til plejehjemmene for senere at blive optøet og igen opvarmet. Resultatet er som regel ikke spændende,« skriver Jørn Bro. Fold sammen
Læs mere
Foto: Signe Goldmann