Dette er en kommentar. Den udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Kommentarer Abonnement

Jødehadet er udbredt hos muslimer – at påstå andet er ønsketænkning fra politisk korrekte

Jødehadet i Mellemøsten bliver dagligt legitimeret af politikere, meningsdannere og medier ved at påstå, at det skyldes Israels undertrykkelse af palæstinenserne. Og det er naivt at tro, at Mellemøstens antisemitisme ikke eksisterer i Europa hos indvandrere fra muslimske lande.

RB plus . Gaza-konflikt øger chikane mod jøder. På en måned er der registreret næsten lige så mange overgreb mod jøder, som der normalt gør på et år. Årsagen er formentlig konflikten i Gaza-striben. Det er ikke unormalt, at jøder i Danmark oplever at blive truet eller overfaldet på grund af deres religion...ARKIVFOTO. ARKIVFOTO 2013 af Mosaisk Trossamfund holder mindehøjtidelighed for redningsaktionen af jøder til Sverige i 1943- Se RB 17/7 2014 23.00. "Der er ingen døde jøder desværre: Det laver vi om på i Danmark." "Jeg håber du og dine zionistiske venner brænder i helvede og oplever en endnu mere smertefuld død end alle de børn i Gaza, der er blevet dræbt."(Foto: Kasper Palsnov/Scanpix 2013) Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov