Klappet og klar til foråret

Så er det officielt

Peugeot letter på låget for de første officielle billeder af den nye 207CC. Fold sammen
Læs mere

Peugeot har hevet el-motoren ud af konceptbilen Epure fra efterårets biludstilling i Paris og droppet det sarte, hvide interiør. I stedet står der 207 CC på bagsmækken og dermed løfter franskmændene endelig på låget for den produktionsklare coupe-cabriolet udgave af 207.

207 CC afløser den populære 206 CC - verdens mest solgte klaptagscabriolet - og skal nok finde endnu flere venner, alene på grund af designet. Denne gang er det nemlig lykkedes Peugeot at folde taget sammen under et kort og velformet hækparti, mens fronten med hajgab og katteøjne-forlygter er hentet direkte fra sport-udgaven af 207. Selv med taget lukket ser 207 CC elegant og velproportioneret ud, hvilket konkurrenterne sjældent kan prale af.

Modsat forgængeren skal man ikke bakse med låse, når taget skal op eller i. Det hele klares af el-motorer på 25 sekunder, så man let og hurtigt kan justere »taghøjden« i lunefuldt, dansk sommervejr.

Peugeot lover samtidig, at karrosseriet skulle være stivere til gavn for køreegenskaberne. Udstyret er der heller ikke sparet på: Esp, fem airbags, aircondition, el-ruder, 16 tommer hjul og cd-radio bliver standard. Mindste motor bliver en ny 1,6, der er udviklet i samarbejde med BMW. Avanceret ventilstyring sørger både for 120 hestekræfter og et lavt forbrug. Samme motor fås med turbo og 150 hk, mens en 1,6 liters diesel med partikelfilter gør turen i det grønne særligt miljøvenlig.

207 CC når til Danmark sammen med foråret til marts, men priserne regnes der fortsat på.