Kasi-Jesper: Der findes en fredelig løsning

Storsponsoren i Brøndby Jesper Nielsen, der står i spidsen for selskabet Kasi Group vil ikke blande sig i klubbens interne stridigheder, men han fremhæver, at der findes en fredelig løsning på problemet.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Længere tids intern splid i landets forhenværende fodboldflagskib Brøndby IF er i dag brudt ud i lys lue efter det er kommet frem, at direktør Hermann Haraldssons fremtid blev drøftet på et ekstraordinært møde i klubben i går.

Samtidig er det også kommet frem, at en gruppe rigmænd med storsponsoren Jesper Nielsen fra Kasi Group har afgivet et købstilbud på Brøndby, hvilket har givet yderligere uro i den traditionsrige klub vest for København.

Til Business.dk siger Jesper Nielsen dog fra sin sommerferie på Mallorca, at han ikke vil blande sig i Brøndby og den måde Per Bjerrregaard driver butikken på.

”Lige meget hvad det her handler om, så er det et internt anliggende i Brøndby, som jeg ikke vil blande mig i. Jeg koncentrerer mig om min egen forretning, men jeg regner da med, at der findes en fredelig løsning på eventuelle problemer, ” siger Jesper Nielsen, hvis smykkefirma nu har adresse i Tyskland og satser på en milliardomsætning i år.

”Per Bjerregaard betyder en masse for Brøndby, og det skal man ikke undervurdere. Han er med til at tegne klubben udadtil og har gjort det i mange år. Men jeg kan afkræfte, at jeg har forelagt ham noget overtagelsestilbud på Brøndby,” siger Jesper Nielsen, der understreger, at Per Bjerregaard set med hans øjne har en fremtid i den tidligere mesterklub.