Yassir Ghiyati

Ledelse

Læs mere
Fold sammen

Salgsleder med ingeniørballast

Yassir var ikke det sikre valg til en salgsfunktion, men hans resultater har vist, at han uden tvivl var det rigtige valg,« siger Peter Vang Christensen, vice president i firmaet Haldor Topsøe, om Yassir Ghiyati.

I de to år, han har ledet først et og siden tre salgsteams på det vigtige forretningsområde kemikalier, har han spillet en central rolle i, at projektsalget i 2016 slog alle rekorder med en stigning på 20 procent fra året før. Det er lykkedes ved blandt andet at implementere et nyt salgskoncept og integrere tre salgsafdelinger i en. Yassir Ghiyati begyndte i Haldor Topsøe for ti år siden som procesingeniør og har hastigt fået større kommercielt og ledelsesmæssigt ansvar.

»Jeg nyder rigtigt meget at være i denne position, hvor jeg skaber resultater gennem mine dygtige medarbejdere. Jeg vil gerne holde fast i det tekniske element, da det er i grænsefladen mellem det tekniske, kommercielle og ledelsesmæssige, jeg kan gøre den største forskel for Haldor Topsøe,« siger Yassir Ghiyati, der bakkes op af sin nærmeste leder.

»Med et enormt drive, gode evner til at forstå og kommunikere med mennesker samt en solid teknisk ballast formår Yassir at motivere sine medarbejdere, så de yder deres bedste,« siger Peter Vang Christensen.

Yassir Ghiyati 34 år, general manager, technology sales, Haldor Topsøe

2007: M.Sc. kemisk og biokemisk proces­- tek­nologi, DTU

2007: Process engineer, Haldor Topsøe

2009: Hydrotreating licensing manager, Haldor Topsøe Middle East

2014: Key account manager, Haldor Topsøe

2015-: General manager, technology sales, Haldor Topsøe