Webdirektør peger på årets iværksætter-vinder

Læs her, hvem webdirektør Lars Hedal peger på som årets webkomet i årets iværksætterdyst.

Administrerende direktør Lars Hedal (billedet) peger på sin favorit som årets webkomet. Fold sammen
Læs mere
Direktør Esben Darling Meng fra Odense-firma colourbox.com, der har bygget sin forretning op på at levere billige digitale billeder, bør kåres som årets webkomet.

Sådan lyder indstillingen fra admnistrerende direktør Lars Hedal fra fynske Hedal Kruse Brohus A/S, der selv har specialisteret sig i avanceret e-handel og automatisk katalogproduktion.

Lars Hedal nominerer Esben Darling Meng i kategorien Årets Webkomet til Ivækstprisen 2010, der kårer årets bedste iværksætterer i seks forskellige kategorier.

Læs mere om prisen her og indstil selv din favorit

Lars Hedal står med sit firma selv som en af de seneste års webkometer i Danmark, hvor hans firma allerede har høstet adskillige priser for sine forretningstalenter på webområdet.

Samme talenter er Esben Darling Meng faktisk i besiddelse af.
 
Læs lige her, hvordan Lars Hedal beskriver den fremstormende fynbo:

- Esben Darling tager udgangspunkt i egne problematikker og skaber løsninger for sine kunder. Ikke kun sælger han billige billeder. Han er også i gang med at lave samme løsninger inden for tekstområdet, og han arbejder meget strategisk med at udvide den digitale forretning. Samtidig er han også begyndt at få international succes, fortæller Lars Hedal, hvis firma selv benytter sig af colourbox.com, der blev stiftet tilbage i 2005.

Som de vigtigste egenskaber for en iværksætter anno 2010 peger Lars Hedal på, at de grundlæggende ting naturligvis skal være på plads. Men derudover mener han, at man skal kunne føre sin idé ud i livet, og så bør en iværksætter også kende sine egne begrænsninger.

- Og så tror jeg, at næsten ligegyldigt hvilken branche, der er tale om, skal den digitale verden med ind i forretningen. Man skal i dag være dygtig til at se og udnytte de digitale muligheder, mener Lars Hedal.

Husk at indstille din egen favorit her