Virtuel ledelse og sparring

Camilla Klæstrup Møller overtager stillingen som HR Business Partner, Western Europe, for Dell. Hun var i 2013 en del af Berlingske Talent 100-program, da hun var ansat som chef for Dells danske HR-organisation.

Camilla Klæstrup Møller, HR Business Partner, Western Europe for Dell. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

§Hvilke forventninger har du til dit nye job?

I dag leverer Dell it-løsninger indeholdende hardware, software og services fra tidligere at have været hovedsagligt hardware-leverandør. HR har været dybt involveret i denne proces bl.a. ift. integration af nye medarbejdere fra opkøbte selskaber, og dette arbejde vil fortsætte på vesteuropæisk niveau.

§ Hvilke overvejelser har du gjort dig i forbindelse med dit skifte? Hvad bliver anderledes?

Jeg skal på mange områder slippe den operationelle del af min rolle og forsøge at påvirke i stedet, da jeg ikke fysisk kan være til stede i 15 lande. Det bliver derudover en interessant udfordring at arbejde med virtuel ledelse og sparring,da vi ofte kun vil mødes online eller på telefonen.

§ Hvad har været den røde tråd i din karriere indtil nu?

Forandringer har været den væsentligste røde tråd. Dells udvikling har automatisk udviklet mig, og jeg har haft mulighed for at præge denne udvikling de seneste ni år – fra studentermedhjælper til Western Europe HR Business Partner. Derudover har jeg haft det sjovt med mine kolleger, og det skal fortsat være sjovt at gå på arbejde.

§ Hvad er din uddannelse, og hvordan ser du sammenhængen mellem din uddannelsesbaggrund og dit nye job?

Jeg er uddannet cand.merc. i Strategi og Ledelse, hvilket bygger på min interesse for handel. Den har jeg taget med mig over i HR-disciplinen, hvilket har været en fordel ift. at skabe resultater i samarbejde med salgsledelsen.

§Hvad ser du selv som de største udfordringer i din nye stilling?

Der er en mangfoldighed af kulturer i Vesteuropa, og markedssituationen kan variere fra land til land. Derfor bliver HR-rollen også mere kompleks at udfylde.