Vindere af erhvervslivets ridderkors 2006

Tre danske virksomheder har modtaget Erhvervslivets Ridderkors for at være socialt ansvarlige. Samtidig er bestyrelsesformand i Grundfos, Niels Due Jensen blevet hædret for sin indsats for at løfte den sociale ansvarlighed i dansk erhvervsliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tre virksomheder fik i går eftermiddag overrakt Netværksprisen - Erhvervslivets Ridderkors - 2006.

Vinderne var Finn A. Christensen A/S, Hetland VVS & EL A/S og Byggeselskab Olav de Linde.

De blev hædret for deres sociale ansvar, da Prins Joachim overrakte Netværksprisen, Erhvervslivets Ridderkors i The Poul Due Jensen Academy torsdag eftermiddag.

Koncernbestyrelsesformand Niels Due Jensen, Grundfos, modtog desuden hædersbevisning for sin mangeårige indsats for at løfte den sociale ansvarlighed i det danske erhvervsliv

- Igennem din person, din personlighed og din virksomhed er du for mange en imponerende ambassadør for udviklingen af et rummeligt arbejdsmarked i Danmark, og ikke mindst for den fortsatte, vedvarende udvikling, sagde formanden for Netværket, direktør Dan Boyter, Pressalit Group A/S bl.a. og tilføjede:

- Rigtig mange har hos dig hentet inspiration og idéer til at gøre en ekstra indsats. Og ikke mindst har utallige konkrete eksempler her fra Grundfos - det der med et moderne udtryk er kommet til at hedde "Best practice" - været kilde til inspiration og motivation for rigtig mange virksomheder. Både små, mellemstore og store, og på tværs af hele landet.

Det er Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere, der i samarbejde med Beskæftigelsesministeriet uddeler Netværksprisen, Erhvervslivets Ridderkors. Det er 8. gang prisen uddeles.