Ustoppelig iværksætter

Talent 100: Niels Martin Brøchner, 34 år, grundlægger og CEO, Contractbook

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kategori: Iværksættere

Når det kommer til iværksættere, er Niels Martin Brøchner den ægte vare. Det er ikke afgørende, hvilken branche han befinder sig, men at han gør en forskel.

»Jeg er primært drevet af at udvikle og skabe løsninger, der gør livet lettere for mennesker. Derfor er det også de små sejre, der tæller. Når en virksomhed giver os en rating på ti, har jeg gjort noget rigtigt,« fortæller han.

Niels Martin Brøchner har været involveret i en række startupper, fra softwarebureau til international cityguide, før han i 2015 startede Contractbook. Virksomheden leverer en digital platform til håndtering af kontrakter – i første omgang især rettet mod små og mellemstore virksomheder. Platformen har i dag mere end 35.000 brugere i over 50 lande med en række af de store advokathuse i Norden som kunder.

Ifølge talentets samarbejdspartner og medstifter, Jarek Owczarek, er det især Niels Martin Brøchners evne til at tænke stort, der har skabt succesen.

»Han har en utrolig god evne til at se løsninger, hvor ingen andre kan, og han er i stand til at anskueliggøre det på en måde, så det brænder igennem. Og så er han vedholdende. Der skal meget til at stoppe ham,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.