Unikt dansk M&A-talent i New York

Talent 100: John Emil Lyngfeldt Svenson, 34 år, Foreign Associate, M&A, Winston & Strawn LLP

Kategori: Rådgivere

Da John Emil Lyngfeldt Svenson var 19 år, blev han udnævnt til toptre på sit hold som Danmarks yngste officer. Uddannelsen ville han bruge, når han senere kom ud i erhvervslivet.

Efter to år i Hæren begyndte han at læse jura. Undervejs på kandidaten var han som blot 24-årig udsendt som kaptajn til Afghanistan, men i stedet for at udskyde studiet skrev han sit speciale, imens han var udsendt.

Da han som ung advokatfuldmægtig var med på salget af Royal Copenhagen, fandt han ud af, at køb og salg af virksomheder skulle være hans levevej. Komplekse processer, hvor mange mennesker og forskellige interesser er involveret, mindede ham om hans tid som officer.

I dag er han Director hos Accura og udstationeret som Foreign Associate hos Winston & Strawn i New York, hvor han sidder med køb og salg af virksomheder i milliardklassen. Senest har han været med på Leo Pharmas milliardinvestering i det amerikanske selskab PellePharm og Danfoss' opkøb af det børsnoterede selskab UQM Technologies.

Uri Doron, partner hos Winston & Strawn, er ikke i tvivl om, at John er et unikt talent.

»Han har en unik tilgang til udfordringer, som han tilbyder kreative løsninger på. Han har også vist en stor evne til at styre et stort team i forskellige lande,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.