Ugens nye job

Med Morten Hübbe, ny koncernchef for Tryg.

Ny koncernchef i Tryg Morten Hübbe Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tryg
Morten Hübbe, 39 år, er udnævnt som efterfølger for Stine Bosse på posten som koncernchef for Tryg med virkning fra 1. februar. Morten Hübbe er nuværende koncernfinansdirektør i Tryg og har været ansat i forsikringskoncernen siden 2002.

TDC

Allan Christiansen,er tiltrådt som ny markedsdirektør for TDC Privat. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos datterselskabet Telmore og har tidligere være direktør hos TDC. Hos Telmore tiltræder Erik Andersen som ny direktør. Han kommer fra TDC’s kabel-tv-selskab YouSee.

Rambøll

Ib Enevoldsen, 47 år, er tiltrådt som direktør for Rambølls division for infrastruktur og transport i København. Han kom til Rambøll i 1994, hvor han senere blev projektchef og afdelingsleder.
ACO koncernen

Ulrik Haagen Olsen,tiltræder 1. februar som ny direktør i ACO Nordic. Han kommer fra en stilling som business unit manager i Velfac. Desuden er André Thomsen udnævnt til ny direktør i Plastmo, og ACO Nordics nuværende administrerende direktør Jacob Henckel fortsætter som nordisk koncerndirektør i ACO Nordic Holding.

A.P. Møller - Mærsk

Finn Bech Andersen, 43 år, er udnævnt til senior director i Maersk Line, A.P. Møller – Mærsk. Han blev ansat i 2008 og er i dag ansvarlig for organisational development, strategy and learning i Maersk Line, Human Resources. Derudover er Nikolaj Levin, 36 år, og Asbjørn Kops, 39 år, udnævnt til directors i network & product, og Thomas Siersbæk Heller-Njor, 37 år, er udnævnt til director i centre operations.

DTU Byg

Michael Havbro Faber, 49 år, er tiltrådt som ny institutdirektør for DTU Byg. Han kommer fra en stilling som professor ved ved Eidgenössische Technische Hochschule i Zürich, Schweiz.

BankNordik

Jan Ulsø Madsen,er ansat som ny direktør for bankforretningen i Danmark hos BankNordik. Han kommer fra en stilling som regionsdirektør for Jylland Øst i Danske Bank,og har tidligere været ansat i BG Bank og Bikuben.

Canal+

Johan Kleberg,er udnævnt til administrerende direktør for Canal+. Han er hidtidig COO og afløser Jonas Eriksson, der bliver vicedirektør hos Bonnier Broadcasting & Entertainment.

Zealand Pharma

Hanne Leth Hillman,tiltræder 1. marts som direktør for investor relations og corporate communications hos Zealand Pharma. Hun kommer fra en stilling som vice president i NeuroSearch.

Topotarget

Annette Lykke,er tiltrådt som direktør for investor og public relations hos Topotarget. Hun har erfaring som senior farma- og biotekanalytiker hos en række nordiske investeringsbanker, herunder Carnegie, ABN AMRO Alfred Berg og Unibørs.

Telogic Holding

Thomas Hougaard, 50 år, er tiltrådt som økonomidirektør og medlem af direktionen i Telogic Holding. Han har senest været økonomidirektør i Dansk Kabel TV i 11 år og har tidligere været økonomichef i Siemens.

Statoil Refining Denmark

Rasmus F. Wille, 38 år, er tiltrådt som administrerende direktør på Statoil Refining Danmark i Kalundborg. Han kommer fra et job som recruitment consultant hos Regstrup.

 

FrontMedia

David Wall,tiltræder 1. februar som administrerende direktør for FrontMedia, som er ansvarlig for annoncesalget til bl.a. Weekendavisen og Samvirke. Han kommer fra en stilling som annoncedirektør for Egmont Magasiner og afløser ejer og grundlægger Henning Olesen, der fortsætter med mere projektorienterede opgaver.

Melbye Skandinavia Danmark

Steen Sander Oxbøll, 42 år, er udnævnt til administrerende direktør i Melbye Skandinavia Danmark. Han har hidtil varetaget stillingen som salgschef i Danmark.

LIC Lærernes Indkøbscentral

Erik Østergaard, 49 år, er ny administrerende direktør for LIC Lærernes Indkøbscentral i Danmark og Sverige. Han har tidligere bl.a. været varehusdirektør i Coop, administrerende direktør i Favørkæden, og de seneste år har han været i Imerco, først på kædekontoret og siden som ejer af to selvstændige Imercobutikker.

Affitech

Randi Krogsgaard,bliver ny director for investor relations og communications hos Affitech. Hun har tidligere været ansat i Novo Nordisk, Burson Marsteller og Santaris Pharma.

CEPOS

Henriette Kinnunen,er ansat som erhvervsjuridisk seniorkonsulent hos CEPOS. Hun kommer fra Bech-Bruun og har bl.a. også været projektleder i Skat.

Odin Equity Partners

Erik Boyter,er indtrådt som ny partner i Odin Equity Partners. Han har en baggrund som COO og medejer af Pressalit Group. Ligeledes er Jacob Ø. Bergenholtz udnævnt til partner, og Christian Dalum er udnævnt til director.

Bella Center

Lene Mortensen,er udnævnt til kongres- og eventdirektør i Bella Center. Hun blev ansat i 1998 som udstillingschef og i 2002 blev hun udnævnt til kongres- og eventchef med ansvaret for store kongresser.

Bankpension

Jesper Vernegaard, 42 år, er tiltrådt som underdirektør i Bankpension med ansvar for salg og direktionssekretariatet. Han kommer fra en stilling som direktionsassistent hos Letpension og før dette som koncept- og kommunikationsdirektør i Vestjysk Bank.

Strix

Martin Abildgaard,bliver ny kreativ direktør i Strix, hvor han skal udvikle tv-formater til det internationale marked. Han har sit eget selskab Bungalow 8 og har tidligere bl.a. været kreativ direktør hos CO+Høgh.

Dan-Ejendomme

Iben Koch,er udnævnt til afdelingsdirektør for forretningsområdet Forvaltning hos Dan-Ejendomme. Hun har siden 2005 fungeret som afdelingsdirektør og været direktør i selskabet UngesBoligService.dk

Norden

Henning Olesen, 58 år, er tiltrådt som senior chartering manager i Tørlastafdelingens Panamax-sektion hos Norden. Han kommer fra en stilling som chartering manager hos Armada Shipping.

Læger uden Grænser

Tina Christel Kristensen,er tiltrådt i en nyoprettet stilling som program- og kommunikationsdirektør hos Læger uden Grænser. Hun har senest været koncernkommunikationschef i TDC og har tidligere bl.a. været chefredaktør på dagbladet B.T. og redaktør i DR.

Quorum Consulting

Anders Hove, 34 år, er indtrådt som partner og direktør i managementkonsulenthuset Quorum Consulting. Han har tidligere arbejdet for PA Consulting Group og Post Danmark.

Dan-Bunkering

Jesper Møller Christensen,er ansat som managing director for Dan-Bunkering i Monaco. Han har igennem 16 år arbejdet i den globale shipping-verden i både Europa, Mellemøsten og Asien.

Klausen + Partners

Brian Carlson, 32 år, er udnævnt til kontaktdirektør hos Klausen & Partners, Han har fungeret som kontaktchef de sidste to år og har en fortid som kontaktchef på dialogbureauet Rainmaker.

MEC

Claus Schiko, er tiltrådt som trading director hos medie- og kommunikationsbureauet MEC i København. Han har boet i UK og Irland siden 1993, hvor han har arbejdet for Mindshare, MEC og JWT.

Scandlines

Susanne Brigitte Kock, 53 år, er ansat som ny head of communications hos Scandlines. Hun har gennem de seneste år arbejdet som selvstændig kommunikationsrådgiver og været tilknyttet CBS som ekstern lektor.

Saphira Consulting

Morten Ehrhorn,er tiltrådt som senior SAP Developer & Architect hos Saphira Consulting. Han kommer senest fra en stilling som udvikler i EDB Consulting Group og har tidligere været ansat hos Spring Consulting og Opentext.

KMD

Mikkel Klausen, 38 år, er ansat i en nyoprettet stilling som CSR chef hos KMD. Han kommer fra TDC, hvor han senest har været head of corporate responsibility. Tidligere har han bl.a. været kommunikationschef i Det Danske Fjerkræråd og presserådgiver i Danmarks Idrætsforbund.