Ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tiger

Xavier Vidal, 40 år, udnævnt til CEO i Tiger. Han kommer fra en stilling som CEO for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) i The Body Shop. Han har en M.Sc. i marketing fra Cranfield University.

Accept Media ApS

Tim Monrad Larsen, 45 år, er ansat som direktør i Accept Media ApS, der udvikler brætspil og børnebøger. Han er uddannet cand.negot., og har tidligere arbejdet med udvikling, rådgivning og salg for virksomheder som AC Nielsen, TDC og Ålborg Industries.

Egmont

Jesper Eising, 39 år, er ansat hos Egmont som pressechef. Han kommer fra en stilling som souschef på Berlingskes Kultur-redaktion.

Energi Danmark

Jesper Nybo Stenager tiltræder 1. april 2015 som CFO i Energi Danmark. Han kommer fra en stilling som CEO hos Suzlon Energy A/S. Han er uddannet cand.merc.aud, og skal udvikle den finansielle sektor i en tid med kommende internationale udvidelser.

Nordea Asset Management

Christian Hyldahl, 49 år, tiltræder som direktør for Nordeas Asset Management (NAM). Han kommer fra en stilling som investeringschef i Nordea Asset Management.

Progressive A/S

Heino Vigsø, 36 år, tiltrådt som salgsdirektør i Progressive A/S. Han skal primært varetage kunder vest for Storebælt, og udbygge Progressives position inden for outsourcing og cloud computing i hele landet. Han har 12 års erfaring som salgs- og marketingdirektør hos it-virksomheden netIP, og har en baggrund som sergent i Den Kongelige Livgarde.

ALECTIA

Peter Nielsen er tiltrådt som forretningschef for rådgivningsvirksomheden ALECTIA. Han bliver tilknyttet divisionen Byggeri med ansvar for alle erhvervskunder i øst. Han er uddannet civilingeniør i materialeteknologi på DTU, og kommer fra en stilling som landechef hos bygherrerådgivningsvirksomheden Dress & Sommer. Derudover har han været salgsdirektør i Carl Bro (Grontmij), og salgs- og marketingdirektør i Orbicon.

Boxer

Ulf Lund tiltræder som adm. direktør for Boxer. Han er tidligere mediedirektør for telegiganten TDC.

M.J. Grønbech og Sønner Holding A/S

Jørgen Frost er tiltrådt som koncerndirektør i M.J. Grønbech og Sønner Holding. Han har siden 2013 siddet i bestyrelsen i samme virksomhed og har tidligere haft ledende stillinger i blandt andre ISS. Har er uddannet civilingeniør og har en HD.

LETT

Lene Lange er indtrådt som partner i LETT. Her vil hun primært komme til at beskæftige sig med rådgivning for offentlige udbydere af anlægs- og driftskontrakter i forbindelse med OPP-projekter. Anders Julius Tengvad er indtrådt som partner i LETT. Hans primære fokusområde vil blive rådgivning på det forsikringsretlige område vedrørende bl.a. erhvervs- og produktansvarsforsikring. Frederik André Bork er indtrådt som partner i LETT. Han har mange års erfaring inden for EU- og konkurrenceret og særligt inden for infrastruktur er ekspertisen stor.

KPMG P/S

Jakob Blicher-Hansen, 43 år, er indtrådt som partner i KPMG. Han får ansvar for udvikling af KPMGs rådgivningsforretning inden for den offentlige sektor. Han er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling hos KPMG England.

Ostnor Gruppen

Søren Braae, 26 år, er udnævnt til produktionschef i Ostnor Gruppen. Han har de seneste fire år haft ansvar for produktionen i Damixa, der i 2014 blev opkøbt af Ostnor Gruppen.

Krüger A/S

Leif Bentsen er udnævnt til adm. direktør for Krüger A/S. Han er uddannet ingeniør og kom til Krüger i 1991 hvor han siden har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Krügers position i Danmark og internationalt.