Ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Allan Polack, 55 år, er udnævnt som CEO for PFA med tiltrædelse 1. april 2015. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

PFA

Allan Polack, 55 år, er udnævnt som CEO for PFA med tiltrædelse 1. april 2015. Han kommer fra en stilling som CEO i Nordea Asset Management. Han er uddannet aktieanalytiker fra Andelsbanken og har en MSc. udannelse fra Copenhagen Business School.

Dansk Energi

Stine Leth Rasmussen er ansat som afdelingschef i Dansk Energi. Hun får ansvaret for produktion og energieffektivitet. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsens område for klima og energiøkonomi.

DGE Holding

Jesper Rasmussen er udnævnt til bestyrelsesformand for DGE Holding. Han bliver samtidig medlem af bestyrelsen i alle operative selskaber, herunder det danske DGE Miljø- og Ingeniørfirma. Han er uddannet ingeniør og har 23 års beskæftigelse i Carl Bro Gruppen bag sig.

ScanMould Aps

Martin E. Colberg er tiltrådt som salgs- og marketingdirektør i ScanMould Aps. Virksomheden er et nystiftet søsterselskab til ScanKet A/S.

NCC Roads

Ivan Pedersen, 50 år, er indtrådt i direktionen hos NCC Roads og tiltræder samtidig som direktør for sektor Vejservice. Han har været ansat hos NCC siden 2001 og kommer fra en stilling som områdechef.

RelationsPeople

Tine Kastrup-Misir, 39 år, er ansat som kommunikationskonsulent hos RelationsPeople. Hun kommer fra en stilling som teamleder hos Dansk Apotekerforening, og er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet.

C/E

Anders Kopp Jensen er i C/E blevet partner med Maria Sennels, som etablerede virksomheden i 2014. Han kommer fra en stilling som direktør hos Burson-Marsteller. Han har en uddannelse fra Syddansk Universitet.

Pluss Leadership

Susanne Toftgård Nielsen er tiltrådt som chefkonsulent i Pluss Leadership. Senest var hun adm. direktør i arkitektfirmaet C.F. Møller og før det direktør i Rambøll Management.

Orbicon

Kim Mølvadgaard, 39 år, er ansat som finansiel controller i Orbicons økonomiafdeling. Han kommer fra en stilling hos AP Statsautoriserede Revisorer og er uddannet cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i Aarhus. Mads Harder Danielsen, 28 år, er ansat som civilingeniør i Orbicon. Han er uddannet civilingeniør i arkitektur og design fra Aalborg Universitet.

Rambøll

Asger Knudsen, 48 år, er udnævnt til direktør for Rambølls Transport Øst-division. Han er uddannet ingeniør på Aalborg Universitet, hvor han specialiserede sig inden for offshore og marine-kontruktioner. Han har tidligere arbejdet med store danske infrastrukturprojekter, bl.a. Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen samt Femerntunnellen.

VisitAarhus

Allan Tambo Christiansen tiltræder 16. februar som erhvervsturismechef i VisitAarhus. Han er uddannet cand. mag. i russisk og Europastudier, og kommer fra en stilling som Head of Innovation & International Relations ved Aarhus Universitetshospital.

Jutlander Bank

Jesper Elmose, 38 år, er tiltrådt som souschef i Jutlander Banks Erhvervscenter i Aarhus. Han kommer fra en stilling som storkundechef hos Nykredit i Ballerup.

Karnov Group

Lars Søndergaard, 52 år, er tiltrådt som Data Warehouse Arkitekt hos Karnov Group. Han har mange års erfaring med BI- og DWH-arkitektur fra store danske virksomheder som Nordea, Maersk og Nykredit.Morten Rinder Stengaard, 38 år, er tiltrådt som skandinavisk CTO hos Karnov Group, hvor han får ansvar for IT-produktudvikling. Han er uddannet M.Sc. Finance and Strategic Management, og har tidligere været ansat som CTO hos Secunia.