Ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

TV2 har været på rov hos Politiken De har ansat avisens politiske redaktør Mette Østergaard som chef for TV 2 News. Arkivfoto: Hansson Krister / Aftonbladet Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

TV2

Mette Østergaard, 34 år, er ansat som chef for TV 2 News. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og kommer fra en stilling som politisk redaktør og redaktionschef hos Politiken. Morten Kjær Petersen er tiltrådt som adm. direktør for TV 2 Lorry. Han kommer fra en stilling som marketingschef for TV 2. Han har været ansat hos TV 2 i halvandet år og var inden da ansat som kommunikations- og fundraisingchef i Red Barnet.

Falck Emergency

Jesper Lok, 46 år, er ansat som adm. direktør for den selvstændige redningsdivision Falck Emergency. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i DSB og har tidligere haft en lang karriere i A.P. Møller - Mærsk, hvorfra han også er shippinguddannet.

Novicell

Jakob Bækkelund Nielsen, 40 år, tiltræder som afdelingschef for det aarhusianske onlinebureau Novicells afdeling i København. Han kommer fra en stilling som leder af Kilroys webafdeling. Han har en Master i International Business Communication fra CBS.

BDO

Jeppe Schyth Olsen er tiltrådt som market director. Han kommer fra en stilling som marketing- og kommunikationschef hos Jyllands-Posten. Han er uddannet kandidat i informationsteknologi, kommunikation og organisation fra SDU.

Djursland Bank

Lars Møller Kristensen, 54 år, er udnævnt til direktør og medlem af bankens direktion. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Djursland Bank, hvor han har været ansat siden 2003. Han har en HD i organisation og arbejdede inden ansættelsen i Djursland Bank for BG Bank som afdelingsdirektør i bl.a. Varde og Esbjerg.

Købstædernes Forsikring

Sune S. Mikkelsen, 45 år, tiltræder i Købstædernes Forsikring som økonomidirektør 1. februar. Han kommer fra et job som chef for Capital Management og Solvency II.

Codan/Trygg-Hansa

Stig Pastwa, 47, tiltræder senest 1. maj som CFO i Codan/Trygg-Hansa. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos DSB og har tidligere været ansat hos Mærsk og ISS. Han er uddannet HD-R og fra London Business School, IMD og Stanford University.

Tryg

Joachim Rubow, 41, er udnævnt til direktør for Strategi & Kommunikation hos forsikringsselskabet Tryg. Han kommer fra en stilling som CEO i mediebureauet Carat. Han har også været ansat i Danmarks Radio og Danske Bank og har mange års erfaring med kommunikation og branding. Han tiltræder i løbet af februar.

Panasonic

Thomas Bærholm er ansat som area manager hos Panasonic. Her vil hans primære fokus ligge på at rådgive og vejlede installatører, arkitekter mv.

Global Connect

Niels Zibrandtsen er tiltrådt som bestyrelsesformand for bredbånds-leverandøren Global Connect. Han kommer fra en stilling som topchef i samme virksomhed, som han var med til at etablere i 1998. Han er uddannet cand. scient. pol. og skal fremadrettet stå for en større satsning i Nordeuropa.

TUC

Helle Bøtcher tiltræder 1. december som direktør hos TUC, der er Danmarks største aktør inden for transportuddannelse.

Policy Group

Rune Kristensen, 32 år, er ansat som seniorrådgiver i public affairs-bureauet Policy Group. Folketingskandidaten fra Det Konservative Folkeparti har tidligere arbejdet i den konservative pressetjeneste på Christiansborg og er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet.

Øllgård Rådgivende Ingeniører

Ole Bentsen Zacho, 41 år, er ansat som projektleder hos Øllgård. Han kommer fra Orbicon og er uddannet konstruktionsingeniør.

Dansk Energi

Nikolaj Mølgaard Jakobsen er ansat som chefkonsulent i reguleringsteamet Net i Dansk Energi. Han kommer fra en stilling som økonom ved SEAS-NVE og har tidligere arbejdet i Energitilsynet. Han er uddannet cand.oecon., og i Dansk Energi skal han arbejde med den økonomiske regulering af netselskaberne.