Ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Danfoss Nordborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Develco Products

Karsten Ries, 47 år, er tiltrådt en stilling som administrerende direktør hos Develco Products. Han er uddannet civilingeniør samt en HD i finansiering og har tidligere været ansat som adm. direktør i Mekoprint.

Mobile Industrial Robots

Thomas Visti, er tiltrådt som adm. direktør i robotproducenten Mobile Industrial Robots. Han er uddannet elektriker og dernæst el-ingeniør fra Syddansk Universitet. Han kommer fra en stilling hos Universal Robots .

Atea

Christoffer Castenskiold, er tiltrådt en stilling som CMO hos IT-leverandøren Atea. Stillingen er nyoprettet i Atea og i den nye stilling vil han få ansvar for at proffesionalisere kommunikationen i virksomheden. Han kommer fra en stilling som vice president for global marketing i Saxo Bank.

Progressive

Johnny Bauer, 51, er ansat som COO med ansvar for leverancer inden for Business Solutions & Applications Management hos it-virksomheden Progressive A/S. Han har blandt andet været med til at grundlægge og lede virksomhederne United Consultants, Wapportal og Neozone.

GRO Capital

Morten Weicher er ansat på partner i den nye kapitalfond, GRO Capital. Han kommer fra en stilling i DONG Energy som Vice President og chef for Mergers & Acquisitions.

NIRAS

  • Carsten Heine Lund indtræder 1. januar 2015 i NIRAS’ direktion, hvor han får koncernansvaret for infrastrukturområdet. Han er uddannet akademiingeniør, og har været ti år i Vejdirektoratet. Han kommer fra en stilling som forretningschef for Bridges & Civil Structures i NIRAS.
  • Carsten B. Rasmussen, 52 år, er udnævnt som ekspertisechef i jernbanesikkerhed hos NIRAS. Han er uddannet akademiingeniør, og har været ansat på NIRAS’ hovedkontor i Allerød siden 2011.

Radio24syv

Tine Tholander tiltræder 1. januar som redaktør for sociale medier på Radio24syv. Hun får ansvaret for radioens strategi og indsats på sociale medier. Hun kommer fra en stilling som Social Media Manager på JyllandsPosten.

Type2dialog

Eva Greger er ansat som intern HR-konsulent i konsulentvirksomheden Type2dialog. Hun kommer fra en stilling som HR-chef i Meyer Gruppen.

Egmont Publishing Norge

Espen Asheim, 51, er udnævnt som administrerende direktør i Egmont Publishing Norge. Han kommer fra en stilling som konstitueret koncernchef i Bertel O. Steen Invest. Tidligere har han bl.a. været koncernchef i VIA Travel Group ASA, administrerende direktør i Elektroskandia AS og administrerende direktør i Telenor CTV/Canal Digital Norge.

Foreningen af Vandværker i Danmark

Allan Weirup, 50, tiltræder som direktør pr. 1. februar 2015. Han kommer fra en stilling som direktør i Guldborgsund Forsyning A/S, der blandt andet driver vandværker på Lolland og Falster. Herudover har han en ledelsesmæssig baggrund fra den finansielle sektor. Han er uddannet civiløkonom fra CBS og afsluttede i 2012 en MBA på Syddansk Universitet.

AIDS-Fondet

Klaus Legau, 49 år, tiltræder den 1. januar 2015 stillingen som direktør i AIDS-Fondet. Han er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom, og har siden 2012 været vicedirektør i AIDS-Fondet.

Meetingplace Wonderful Copenhagen

Charlotte Mark er valgt til ny formand for Mødebyen København. Hun er administrerende direktør i Microsoft Development Center, og har megen erfaring i at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark. Hun er medlem af Udenrigsministeriets nyetablerede Udenrigsøkonomisk Fokus og besidder ved siden af det adskillelige bestyrelsesposter.

Danfoss

Kjeld Stærk overtager fra årsskiftet posten som regionsdirektør for Danfoss Kina. Han er uddannet produktionsingeniør og har været hos Danfoss de seneste 32 år. Her har han beklædt en række topposter i ind- og udland.