Ugens Dilemma: Dine kolleger frygter dit konkurrence-gen

Din arbejdsplads har testet dig og dine kolleger på personligheden - nu er dine kolleger blevet mistænksomme over for dig. Hvad gør du? Deltag i afstemningen og debatten.

Arkivfoto: Colourbox Fold sammen
Læs mere
Du er parat til at gå langt for at nå dine ambitioner. Det har du været klar over længe - men nu er det tilsyneladende også blevet helt tydeligt for dine lederkolleger efter, at I alle har fået lavet en personlighedstest.

Det har skabt dårlig stemning, måske fordi de pludselig ser dig som en større trussel end hidtil. Giv dit bud på, hvad du ville gøre i situationen. Ugens Dilemma er udarbejdet af Ledernes Hovedorganisation.

Ugens Dilemma
For fire måneder siden blev du forfremmet til afdelingschef i din virksomhed. Direktøren vil gerne have udviklet teamledelsen i virksomheden, og du og de fem øvrige afdelingschefer har derfor for to uger siden fået gennemført en personlighedstest. Testen viste, at du er meget ambitiøs og vil gå langt for at få dine ambitioner opfyldt; og du er enig i testresultatet.

Direktøren ønskede, at alle afdelingschefer så hinandens testresultater for på den måde at udvikle teamet. Du synes nu, at et par af dine lederkolleger har ændret adfærd over for dig og virker mere afvisende og mindre samarbejdsvillige. Du tænker på, om deres kendskab til din personlighedstest kan være en årsag? Ser de dig som en trussel? Eller ser du spøgelser?

Business.dk forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra debatter, der er:

- i strid med gældende lovgivning
- racistiske eller injurierende
- skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger

Ved at kommentere accepterer du, at Business.dk herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i Berlingske Tidende, på www.business.dk eller andre platforme og medier, som drives af Det Berlingske Officin.