Ufrivillig pengeregn i Sverige

En gruppe overraskede svenskere var vidne til en anderledes type decembernedbør, da tusindvis af kroner fløj ned fra himmelen i en svensk storby.

De skulle være gået til en skolerejse, men i stedet endte størstedelen af 20.000 svenske i andres hænder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Modelfoto: Colourbox
Befolkningen i en af Sveriges største byer, Jönköping, måtte knibe sig i armen, da pengesedler til en værdi af mange tusinde kroner flagrede fra himlen og mod jorden. Det skriver avisen Dagens Industri.

En kvinde i bydelen Rosenlund ringede til politiet, da hun oplevede den gyldne regn. De fandt omkring 10.000 svenske kroner (6.800 kroner).

Sedlerne viste sig at tilhøre en skoleklasse, som havde samlet ind til en klasserejse. De havde tilsammen indsamlet 20.000 kroner (13.600 kroner). En mor i klassen havde pengene i en taske, som hun glemte efter at have overnattet på hotel i Jönköping.

Tilsyneladende havde tasken sat sig fast under bilen og blev slæbt langs med vejen, mens hun kørte, Politiet fandt yderligere nogle tusinde kroner, udover hvad vidnerne afleverede. Men fortsat mangler skolebørnene 8-10.000 af de svenske kroner, de havde samlet ind til deres tur.