Trine Vestengen Hopkins

Rådgivere

Fra revisor til ledelsesrådgiver

Allerede efter studentereksamen begyndte Trine Vestengen Hopkins at arbejde hos KPMG, der beskæftiger sig med rådgivning, revision og skat. 16 år senere – med to sideløbende og afsluttede uddannelser samt to små børn – befinder hun sig stadig hos KPMG, hvor især to oplevelser skiller sig ud.

»Jeg har med min udstationering til KPMG London og mit skift fra revisor til rådgiver inden for CFO advisory formået at få det fulde udbytte af at arbejde i en stor, international virksomhed som KPMG. Den viden, jeg har opnået via min revisorkarriere i Danmark og udlandet, bruger jeg aktivt til at skabe værdi for mine kunder i min nye stilling,« forklarer Trine ­Vestengen Hopkins.

Transformationen, som Trine Vestengen Hopkins har gennemgået i sit skift fra revisor til rådgiver, er Bo Johansen, der er partner hos KPMG, meget imponeret over:

»Trine har formået at udvikle sig utroligt hurtigt til at være en helt exceptionel rådgiver, der på grund af sin revisorbaggrund, stærke faglighed, gåpåmod og ikke mindst positive energi er særligt eftertragtet både blandt kunder og kolleger.«

Trine Vestengen Hopkins 34 år, senior manager, CFO advisory, KPMG

2005: HD i regnskab og økonomistyring, CBS

2007: Cand. merc. aud., CBS

2008: Manager, audit, KPMG London

2012: Senior manager, audit, KPMG

2014: Senior manager, audit, KPMG

2016-: Senior manager, CFO advisory, KPMG