Toperhvervsmand hædres med professortitel på CBS

Den nuværende adm. direktør for Maj Invest, Jeppe Christiansen, bliver hædret på CBS med en titel som adjungeret professor.

Foto: Christian Als

Efter at have indtaget forskellige topposter i dansk erhvervsliv gennem 20 år, kan 57-årige Jeppe Christiansen nu også prale af at have titel af professor.

Erhvervsmanden, der er adm. direktør hos Maj Invest, er således blevet udnævnt til adjungeret professor i finansiering hos Copenhagen Business School, CBS, meddeler universitetet selv.

Jeppe Christiansen var selv med til at grundlægge Maj Invest tilbage i 2005, og foruden arbejdet med at stå i spidsen for det selskab, besidder han prestigefyldte bestyrelsesposter i selskaber som Novo Nordisk, Haldor Topsøe og Novo.

De senere år har Jeppe Christiansen allerede været tilknyttet CBS, hvor han har bidraget til forskning og undervisning, ligesom han har taget del i bestyrelsesarbejde i uddannelsesinstitutionen.

»Forskning og undervisning indenfor finansiering er drevet af konkrete problemstillinger i de finansielle markeder og i virksomhederne. Jeppe Christiansen har en dyb forståelse for de finansielle markeder og for virksomhedsledelse, og han kan omsætte teori til praksis, så vi ser frem til samarbejdet med Jeppe Christiansen,« siger institutleder og professor ved Institut for Finansiering, Søren Hvidkjær om udnævnelsen.

Temaet for Jeppe Christiansens tiltrædelsesforelæsning er i øvrigt på plads. Det hedder »Negative renter – hvad er det finansmarkederne fortæller os?« og vil ifølge CBS finde sted 2. september.

I første omgang løber udnævnelsen fem år frem.