Tina Holm Røgen

Tina Holm Røgen rådgivning Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Specialist i transfer pricing

Tina Holm Røgen er ansat som skattekonsulent i PwCs skatteafdeling, hvor hun rådgiver store og mellemstore danske og udenlandske virksomheder om selskabsskat og transfer pricing.

Gennem sine snart ni år hos PwC er hendes primære fokusområde med tiden blevet transfer pricing. I den forbindelse assisterer hun blandt andet virksomheder med at fastlægge interne afregningspriser og principper, der sikrer, at handler inden for koncerner sker på markedsvilkår.

Af sin chef, Klaus Okholm, partner i PwC, beskrives hun som en person med et stort drive og et stort fokus på at forstå kundernes udfordringer, hvilket hun med sin forretningsforståelse kan vende til værdiskabende rådgivning. En kombination, der ifølge Klaus Okholm gør hende enormt vellidt blandt sine kunder.

Samtidig har Tina Holm Røgen været med til at udvikle transfer pricing-afdelingen hos PwC i Aarhus med rekruttering og udvikling af medarbejdere. Selv mener hun, det er de skattemæssige, faglige kompetencer og forståelsen for kunderne, der danner grundlag for hendes succes.

»Faglig nysgerrighed og forretningsforståelse er for mig nøgleordene, når vi taler værdiskabende løsninger for kunderne,« siger hun.

Tina Holm Røgen

35 år, tax director, PwC

2007: Cand.jur., Aarhus Universitet

2007: Tax consultant, PwC

2009: Senior tax consultant, PwC

2011: Tax assistant manager, PwC

2012: Tax manager, PwC

2013: Senior tax manager, PwC

2015-: Tax director, PwC