Timothy oversætter teknologi til værdi

Talent 100: Timothy Ward, 33 år, medstifter og CEO, CluedIn ApS

Kategori: Iværksætteri

Timothy Ward har taget rejsen fra programmør hos Sitecore, der i 2016 blev solgt for et milliardbeløb, til CEO i sit nye selskab, CluedIn. En rejse, der har ført ham væk fra computeren og ført datavirksomheden mod en omsætning på 25 mio. kr.

»Jeg tror, at mit talent ligger i at kunne oversætte teknologi til virksomhedsværdi: Jeg nedbryder noget, som er meget teknisk, til noget, kunderne har let ved at forstå og relatere til,« forklarer han.

CluedIn tøjler kort sagt virksomheders data ved automatisk at integrere, rense og sende den til en central platform, hvor medarbejdere kan få den fulde værdi ud af virksomhedens data.

Virksomheden har været kommerciel i to år, men har allerede kunder som ISS, Saxo Bank og TDC. Succesen er ikke mindst skabt af Timothy Wards tekniske kunnen og hans evner til at kommunikere den, forklarer CluedIns commercial lead, Christian Olesen, som nominerede ham til Talent 100.

»Han er topprogrammør, men er gået innovationsvejen og kan bare godt lide at sætte ting sammen. Det er fedt at møde en person, som er ekstremt passioneret og hele tiden rækker ud efter nyt,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.