Tidligere ISS-boss tager hul på bestyrelseskarrieren

Jørgen Lindegaard træder ind i bestyrelsen for en af landets største MBA-skoler, AVT Business School.

"2009 var et udfordrende år. Vi er tilfredse med, at det allerede i andet halvår lykkedes at genskabe en lønsomhed på niveau med det foregående år", siger Jørgen Lindegaard, afgående koncernchef i ISS. Han afløses 1. april af Jeff Gravenhorst. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarne Lüthcke
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jørgen Lindegaard, med en fortid som topchef hos GN Store Nord, SAS og ISS, starter nu sin bestyrelseskarriere med posten i AVT Business Schools bestyrelse.

“Jeg er vant til at færdes i store virksomheder og det bliver spændende at være en del af en mindre virksomhed, der arbejder med undervisning på højt niveau. Netop undervisning og udvikling af erhvervsledere har altid ligget mig på sinde. Samtidig har jeg stor respekt for den stærke iværksætterånd hos AVT Business School, som har været med til, at skolen på forholdsvis kort tid er gået fra ingenting til at være en af landets største MBA-skoler,” siger Jørgen Lindegaard ifølge en pressemeddelelse.

AVT Business School blev grundlagt i 2002 af de to iværksættere Kristian Groth og Dan Høyer og i er i dag en anerkendt udbyder af lederuddannelserne MBA og CBA.

“Vi er meget glade for at få Jørgen Lindegaard ombord. Jeg er sikker på at han med sin store integritet og kapacitet kan bidrage med værdifuld sparring i vores fortsatte arbejde med at udvikle AVT,” siger Kristian Groth.

AVT Business School udbyder både MBA-uddannelsen og det kortere program CBA. AVTs internationale hold af professorer kommer fra nogle af verdens mest anerkendte MBA-skoler, som for eksempel Harvard, Yale, MIT og Oxford University og underviser de studerende i skolens lokaler på Sankt Annæ Plads midt i København.