Tidligere Brøndby-direktør får chefpost i rejsebranchen

Jan Lockhardt, som i en periode sad i det varme direktør-sæde i fodboldklubben Brøndby IF, er nu tilbage på en toppost i rejsebranchen.

Foto: Jeppe Michael Jensen. Jan Lockhart blev fyret umiddelbart efter, Ekstra Bladet citerede ham for at sige, at Brøndby var tæt på at mangle penge til spillernes løn. Siden vendte han tilbage til rejsebranchen, hvor han også kom fra inden Brøndby-jobbet, og nu bliver han direktør i FDM Travel.
Læs mere
Fold sammen

Han har årtiers erfaring i den danske rejsebranche, men alligevel er Jan Lockhardt bedst kendt for sin turbulente tørn som direktør i fodboldklubben Brøndby IF.

Efter lidt over et år i Brøndby skiltes de to parters veje sidste sommer, og han har siden arbejdet som konsulent hos rejseselskabet Kuoni Danmark, hvor han også kom fra inden opholdet på den københavnske vestegn.

Nu er han så tilbage på en toppost i den danske rejsebranche, da han bliver direktør i FDM Travel, skriver nyhedsbrevet Check-In.

Fra tidligere at have beskæftiget sig med flyrejser skal Jan Lockhardt, der desuden sidder i bestyrelsen i Odense Lufthavn, nu til at fokusere på bilrejser.

"FDM travel er en spændende virksomhed med en stærk kombination af personlig ekspertbetjening og online selvbetjening. Jeg glæder mig til at være med til at drive udviklingen af rejsebureauet, så FDM travel også fremover kan tilbyde de bedste individuelle rejsetilbud," siger Jan Lockhart til Check-In.

FDM Travel sender hvert år 250.000 danskere ud i verden og styrker udover ansættelsen af den nye direktør også organisationen med de to nye bestyrelsesmedlemmer Ulrik Bülow og Jens Wittrup Willumsen.

"FDM travel har gennemgået en spændende udvikling de senere år. For at sikre fortsat vækst og udvikling af positionen som Danmarks stærkeste, individuelle ferierejsebureau har vi valgt at styrke organisationen ved at ansætte Jan Lockhart som adm. direktør og indsætte en professionel bestyrelse. Vi forventer, at vi derved fortsat er i stand til at vokse og levere de ydelser, som vores kunder efterspørger og nå positive resultater og vækst i årerne fremover," siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen til Check-In.