Thorborgs unge iværksætterhåb er 15 år

Succesiværksætteren Martin Thorborg udpeger 15-årig, som årets unge iværksætterhåb til Ivækstprisen 2010.

Arkivfoto: Thomas Tolstrup / Scanpix Fold sammen
Læs mere

Simon Mørch har leget med hjemmesider, siden han var ni år. Allerede i konfirmationsalderen havde han del i en virksomheden Onlinefactory.dk, der arbejder med online marketing – og kunne kort tid efter melde om millionomsætning.

Som 14-årig blev han partner i en anden online-virksomhed GoSocial, hvor hans job primært består i optimering af andre virksomheders annonceplaceringer.

Thorborgs unge iværksætterhåb

Den unge iværksætter har da også fanget opmærksomheden hos succesiværksætteren Martin Thorborg, der står portalen Jubii.dk, iværksætterportalen Amino.dk og it-virksomheden Spamfighter og har leveret gode råd til iværksættere gennem flere år i medier, på iværksætter-events og i sin eget online talkshow Thorborgs Talkshow.

Hør interview med Simon Mørch i Thorborgs Talkshow

På ErhvervsBladets opfordring om at indstille en kandidat til Ivækstprisen 2010 peger Martin Thorborg derfor også på Simon Mørch som favorit til at vinde prisen som ”Årets unge håb”.

- Simon er en af de meste bemærkelsesværdige iværksættere, jeg nogen sinde har snakket med. Han er arbejdsom, dygtig, målrettet og dybt sympatisk. Han har stor succes med sin forretning. Og så er han lige fyldt 15 år. Hvis Simon ikke vinder, så er der ingen retfærdighed til, lyder det fra Martin Thorborg.

Læs mere om Simon Mørch på EVB.dk:

Kun 14 år og allerede iværksætter

14-årig bag online-firma

Ifølge Martin Thorborg handler det i dag om at følge med i den teknologiske udvikling og tage del i den 100 procent som afgørende egenskaber for iværksættere i dag. Hertil nævner han en række gamle dyder:

- Hårdt arbejde, passion, fokus og ikke mindst at være et reelt og godt menneske, tilføjer Martin Thorborg om de vigtige egenskaber for iværksættere i dag.

Indstil din iværksætterfavorit til Ivækstprisen 2010 frem til 22. oktober 2010.