Thomas Sidelmann

Ledelse

Thomas Sidelmann Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Fra trainee til ­leder for 200 på tre år

Thomas Sidelmann arbejder for den globale servicegigant ISS, hvor han står i spidsen for en af ISS Danmarks største key account-kunder i det farmaceutiske segment, som er blandt de kommercielt vigtigste segmenter i den danske forretning. Thomas Sidelmann er på tre år gået fra at være management trainee i ISS’ globale udviklingsprogram til i dag at være ansvarlig for syv mellemledere og mere end 200 medarbejdere, der har deres daglige gang ude hos kunderne. På trods af det store hold sætter han en ære i at lære alle at kende.

»Thomas formår at møde alle mennesker i øjenhøjde og med stor respekt – uanset om det er på direktionsgangen eller i kantinen. Det skaber tillid omkring hans person,« fortæller Henrick Berendtsen, segmentdirektør i ISS Facility Service.

Thomas Sidelmann har tidligere været udstationeret for ISS i Kina, hvor han fik erfaring med at integrere vestlig strategi i kinesisk ledelsesstil.

»Ledelse er en fantastisk disciplin, og i ISS er kollegerne, der arbejder i frontlinjen hos kunderne, vores allervigtigste aktiv. Hvis de ikke er glade og motiverede, leverer de ikke den optimale kvalitet. Derfor støtter jeg altid 100 procent op om mine medarbejdere. De skal vide, at vi er i samme båd,« siger Thomas Sidelmann.

Thomas Sidelmann 32 år, key account executive, ISS

2012: M.Sc. i innovation og forretningsudvikling, CBS

2013: Global management trainee, ISS

2014: Site manager, ISS Facility Services

2015: Key account manager, ISS

2016: Global key Account manager, ISS Global

2017-: Key account executive, ISS