Thomas Koefoed

Ledelse

Thomas Koefoed Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Ildsjæl forbedrer de offentlige IT-projekter

En række katastrofale kollaps af offentlige IT-leverancer har i de seneste år undermineret tilliden til, at store offentlige IT-projekter kan leveres i god kvalitet til tiden. Dette omdømme insisterer Thomas Koefoed på at vende på ­hovedet gennem sit arbejde som ansvarlig for offentlige IT-systemer ved det hastigt voksende danske selskab Netcompany.

»Det, der driver mig, er at skabe ­bedre rammer for velfærd i den offentlige sektor. Vi har leveret systemer, der fri­giver trecifrede millionbeløb til den offentlige sektor – penge, som dermed kan bruges på at skabe bedre vilkår for skoler, institutioner og plejehjem,« fortæller Thomas ­Koefoed.

Han leder en afdeling på 110 medarbejdere, der i det seneste år bød på offentlige kontrakter for omkring en milliard kroner, hvoraf Netcompany vandt 60 procent foran langt større konkurrenter. I den nærmeste fremtid går fem af Netcompanys offentlige projekter i luften, og på trods af travlhed slapper han af i rollen som leder.

»Thomas er som leder respekteret og ­beundret af alle. Han er superdygtig til at samle de rigtige teams, så alle udvikler sig og har det sjovt, hvilket resulterer i fantas­tiske resultater. Med Thomas i spidsen for dette vigtige forretningsområde er det ikke kun Netcompany, men hele samfundet der styrkes,« siger Claus Jørgensen, COO og partner i Netcompany.

Thomas Koefoed 34 år, principal for offentlige kunder, Netcompany

2006: Cand.polyt., master of informatics, DTU

2007: Konsulent, Netcompany

2011: Manager, Netcompany

2015-: Principal, Netcompany