Thomas Bo Jørgensen

Thomas Bo Jørgensen forretningsudvikling Talent 2016
Læs mere
Fold sammen

Naturtalent i projektledelse

Thomas Bo Jørgensen arbejder i DFDS’ interne konsulentenhed, hvor han er ansvarlig for projekter med kommercielt såvel som finansiel fokus og leder flere af de store strategiske transformationsprojekter i DFDS. I december blev han forfremmet til senior project manager på grund af sin evne til at tackle flere komplekse projekter og til at lede folk både inden for og uden for sin egen enhed.

»Jeg har arbejdet med mange dygtige projektledere, men Thomas Bo er helt igennem et naturtalent i disciplinen projektledelse. Han er en sjælden hybrid mellem analytisk brainpower, forståelse for behovene hos medarbejdere og kunder og et stort kommunikationstalent. Han er umættelig, han brænder for DFDS og har en meget høj integritet,« fortæller Valdemar Warburg, vice president, head og transformation office, DFDS.

Thomas Bo tilskriver en stor del af sin succes en stærk holdindsats, og som leder lægger han vægt på vigtigheden af at retningen er klart udstukket.

»Vi driver det som et team – projekter kan ikke lykkes, hvis ikke vi er sammen om det. Vi definerer en klar retning, vi forventningsafstemmer og stoler på hinanden,« siger han.

Thomas Bo Jørgensen

32 år, senior project manager, transformation office, DFDS

2009: Master in business administration and economics, CBS

2010: Internal consultant, DFDS

2012: Business development manager, DFDS Seaways (UK)

2013: Project manager, project management office, DFDS

2015-: Senior project manager, transformation office, DFDS