Test dig selv: Er du en 3er eller en 8er?

Er du en perfektionist, en eventyrer eller en udretter? Test dig selv og find ud af, hvilken type du er ved hjælp af Enneagrammet, der indeholder ni grundlæggende personlighedstyper.

Læs mere
Fold sammen
Type 3: Udretter og motivator
3ere er den tilpasningsdygtige, succesorienterede type, som er selvsikker, tiltrækkende og charmerende. 3ere er ambitiøse, kompetente og energiske, og de kan også være fokuseret på status og motiveret af forfremmelse.

De er diplomatiske og stolte, men kan også være overdrevent bekymrede over deres image og hvad andre tænker om dem.

3erne har typisk udfordringer med at ville arbejde konstant. 3erne har travlt med at håndtere følelser, der er rettet mod omverden med følelser, der kommer fra omverdenen. De er af den opfattelse, at deres identitet, er de ting, som de laver og de mål, som de når. Derfor er de meget afhængige af den respons, som de modtager fra omverdenen. Samtidig har de en masse følelser, som de skal af med (i stil med type 2) men de vil influere på andres opfattelse af dem. Denne konstante modtagelse og afsendelse af følelser kan 3erne forsøge at dulme ved at arbejde lidt hårdere. Derfor kaldes de af og til for arbejdsnarkomanen.