Telia-direktørens netværk

Telias førstemand i Danmark, Jesper Brøckner, har sat både sine professionelle og sociale netværk totalt i system. Han har helt styr på, hvem han vil tale med.

Jesper Brøkner, Telia. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Klint
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Telias chef i Danmark er inkarnationen af et netværksmenneske. "Uanset om jeg går til receptioner, besøger andre virksomheder eller er til noget i koncernen, så har jeg en nøje plan for, hvem jeg skal have talt med," siger Jesper Brøckner og begrunder behovet for at netværke: "Den måde, vi arbejder på i Teliasonera, medfører, at der er mange influenter på beslutninger. Skal man have noget igennem, så er det nødvendigt på forhånd at have tænkt over, hvem der egentlig influerer på beslutningen. Når de alle sammen taler om den pågældende sag internt i hovedkvarteret, skal de føle, at den sag har de da talt med mig om og kender den godt," siger Jesper Brøckner og uddyber: "Netværksarbejdet er bevidst, men har også rod i, at jeg er et nysgerrigt menneske. Hver gang jeg snakker med nogen, så giver det mig noget, og mange gange opnår jeg en fortrolighed, hvor det er muligt at vende problemstillinger.

Inspiration: Netværket omfatter nogle af dem, der dukkede op, da Teliachefen blev 50. Ind i mellem spiser han også en frokost med rigmanden Ib Kunøe. Det sammme gælder konsulenterne Finn Rants, Jens Ulrik Olsen og Jens Nyrup fra rekrutteringsvirksomhederne Amrop, Taplow Group og Ressource Consult, Jesper Elling fra The Leadership Company, Mikkel Aaby fra slotsudlejeren La Tour de Vence, Thomas Djernes fra forretningsudvikleren Summit Consulting, den selvstændige konsulent i selskabet Runo, Flemming Kristensen, og ikke mindst Vivi Andersen, Brøckners personlige assistent i Telia.

Se Jesper Brøckners netværk i Berlingske Nyhedsmagasin fredag 19. februar.